1-A-S04-partner 1-a-fcv-kampioen-1 1-aa-fcv-venlo 1A-fcv-kamp-header 1Damesteam-fcv 2-a-fcv-kampioen-2 2-fcv-venlo 3a-fcv-venlo 4a

Een enkeling had het natuurlijk al ontdekt, maar we willen toch graag alle FCV’ers laten weten dat de nieuwe kledingcollectie online staat. Via de link http://www.voetbalshop.nl/search?q=fcv kom je bij de nieuwe FCV collectie van Voetbalshop.nl terecht. Je kunt ook naar Voetbalshop.nl gaan en de zoekterm FCV invoeren. Om in aanmerking te komen voor de overeengekomen 20% ledenkorting moet je gebruik maken van de kortingscode VS-FCV20.

Zoals eerder aangekondigd zal FCV de wedstrijdshirts voor de teams blijven leveren. Ook de keeperset blijft voor rekening van de club. Wedstrijdbroeken (wit met FCV logo) en wedstrijdsokken (groen) dienen door de leden zelf te worden aangeschaft. Vanaf 3 september zullen broeken en sokken in de gewenste maat verkrijgbaar zijn in de kantine. De komende weken zullen we bij de club de wedstrijdshort en sokken ( 1 set per lid) aanbieden voor € 20,-, contant te voldoen bij levering, met name rondom de wedstrijden op zaterdag en zondag. Als blijkt dat de voorraad (in een bepaalde maat) niet toereikend is kan er voor dezelfde prijs een set besteld worden. Levering zal dan een weekend later plaatsvinden. De setprijs is wat voordeliger dan aankopen via de site en mogelijk kan daarmee ook bespaard worden op eventuele verzendkosten. De verwachting is dat wedstrijdshorts en sokken via de kantine verkrijgbaar blijven. Prijzen zullen uiteindelijk ongeveer gelijk zijn aan de prijzen via de website:

Wedstrijdshort SR à € 14,50 (maten senior S t/m XXL)

Wedstrijdshort JR à € 13,00 (maten kids XS t/m XL)

Wedstrijdsokken à € 8,00

Van de meeste overige artikelen zijn voorbeeldexemplaren bij FCV aanwezig. Van het trainingspak is bovendien een complete passet aanwezig voor leden die eventueel een maat willen proberen. Alle overige producten zijn alleen verkrijgbaar via de website van Voetbalshop.nl. Verzendkosten bedragen € 7,- per bestelling en vanaf een bestelgrootte ad € 70,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voetbalshop.nl heeft een eigen drukkerij waar eventueel gewenste (rug)nummers, namen en/of initialen op de artikelen gedrukt kunnen worden tegen meerprijs.

De distributie van de clubkleding zal binnen FCV in handen blijven van Hai van Rensen. Voor eventuele vragen over de samenwerking met voetbalshop, de collectie of voor eventuele teambestellingen kan contact worden opgenomen met René Stoter (voorzitter@fcv-venlo.nl of 06-52568004).

Tot slot nog even ten aanzien van de collectie:

- Er zijn voor de kleding seniormaten (S t/m XXL) en kidsmaten (XS t/m XL ofwel 116-122 t/m 164-170);

- Het presentatiejack en de presentatiebroek zijn in tegenstelling tot het trainingsjack en de trainingsbroek zijn van een verfijnder materiaal en minder functioneel voor spelen en trainen en meer bedoeld als sportieve kleding. De ‘Tech trainingsbroek’ is van hetzelfde materiaal als de trainingsbroek maar heeft een smallere broekpijp met name vanaf de knie naar beneden; 

- Trainingsjack en broek worden afzonderlijk besteld en kunnen qua maat dus ook afwijken;

- De trainingstrui, het trainingsshirt en de korte trainingsbroek zijn uiteraard allen bedoeld als functionele trainingskleding en van een daarvoor passend materiaal;

De meest nieuwsgierigen en snelste bestellers zullen wellicht ontdekken dat er op dit moment geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Dat heeft te maken met een algemene zomeractie van Voetbalshop.nl die loopt tot en met 31-8 aanstaande.

FCV wenst alle leden en andere geïnteresseerden veel ‘Voetbalshopplezier’ en hoopt uiteraard dat alle FCV’ers de nieuwe clubcollectie van harte gaan ‘omarmen’. Neem gerust ook een kijkje in de verdere superuitgebreide voetbalcollectie van Voetbalshop.nl. Zij zullen op termijn de collectie ook nog gaan uitbreiden met andere artikelen die via de FCV-shop, al dan niet voorzien van een clublogo, kunnen worden aangeschaft. 

venloverbroedert

webshop

Instagram

Facebook

Hoofdsponsor

Shirtsponsor FCV-Venlo 1

voetbalshop fcv venlo

VVV Partnerclub


Login

.

BRILJANT SPONSOR

 

BRILJANT SPONSOR

venlogistics

BRILJANT SPONSOR

 

 

 


BRILJANT SPONSOR 


FCT logo mail 

BRILJANT SPONSOR PLUS


Logo Targos
BRILJANT SPONSOR

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

 

 

 

BRILJANT SPONSOR PLUS

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

BRILJANT SPONSOR PLUS

BRILJANT SPONSOR 

BRILJANT SPONSOR 
Subsponsor

BRILJANT SPONSOR PLUS


 

BRILJANT SPONSOR