Al vele jaren is Vividus Fysiotherapie een trouwe sponsor van FCV-Venlo. In de afgelopen jaren wisten ook meerdere FCV’ers de weg naar de moderne praktijk van Vividus aan de van Millenstraat in Venlo te vinden. Al met al een aardige basis voor een versterkte samenwerking zoals we die afgelopen seizoen zijn gestart en ook nu weer willen oppakken.

Dit seizoen zal Patrick Houwen (foto), aan Vividus verbonden als fysiotherapeut en praktijkeigenaar, op dinsdagavond aanwezig zijn op ons sportpark. Spelers en kaderleden van onze club kunnen dan met vragen over blessures of preventie bij Patrick terecht. Uiteraard zal Patrick hierbij nauw samenwerken met onze eigen medische staf, die uiteraard als eerste aanspreekpunt voor medische verzorging actief blijft.

Patrick zal op die dinsdagavonden, of op andere momenten, voor geblesseerde spelers tevens revalidatietrainingen verzorgen. Dat geldt dan voor spelers die zich voor hun blessure bij Vividus onder medische behandeling hebben gesteld of voornemens zijn dat te gaan doen. In voorkomende gevallen kan het ook zo zijn dat andere patiënten van de praktijk die geen lid zijn van FCV ook aan deze training deelnemen. In een echte voetbalsfeer op ons eigen park kunnen spelers, middels oefeningen die veelal gerelateerd zijn aan hun favoriete spelletje, sneller en onder professionele begeleiding herstellen.

FCV-Venlo is nog steeds blij met deze verdere professionalisering en een uitgebreider aanbod van medische ondersteuning. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking kan leiden tot het beter en sneller fit worden en blijven van onze spelers, maar ook om hun te behoeden voor onverantwoorde medische risico’s. Bovendien kan Vividus fysiotherapie aan ons kader de nodige kennis overdragen op medisch gebied.

Patrick is op de dinsdagavond van 19.00 tot ca. 20.00 uur aanspreekbaar voor vragen en advies. Afhankelijk van het aantal blessure gevallen zal op dit tijdstip ook de revalidatie therapie plaatsvinden.

 

Voor afspraken buiten de dinsdagavond of vragen over de samenwerking kan er contact worden gezocht met Vividus Fysiotherapie, Van Millenstraat 6, 5913 VL VENLO. De praktijk is telefonisch bereikbaar via 077-3201730 of per mail via p.houwen@vividus-fysiotherapie.nl.

Voor meer informatie over de praktijk zie de website www.vividus-fysiotherapie.nl. Uiteraard kunnen onze leden zoals gewoonlijk ook bij verzorgers Peter Linders en Thomas Janssen terecht.

venloverbroedert

webshop

Instagram

Facebook

Hoofdsponsor

Shirtsponsor FCV-Venlo 1

voetbalshop fcv venlo

VVV Partnerclub


Login

.

BRILJANT SPONSOR

 

BRILJANT SPONSOR

venlogistics

BRILJANT SPONSOR

 

 

 


BRILJANT SPONSOR 


FCT logo mail 

BRILJANT SPONSOR PLUS


Logo Targos
BRILJANT SPONSOR

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

 

 

 

BRILJANT SPONSOR PLUS

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

BRILJANT SPONSOR PLUS

BRILJANT SPONSOR 

BRILJANT SPONSOR 
Subsponsor

BRILJANT SPONSOR PLUS


 

BRILJANT SPONSOR