Beste FCV-ers,

FCV-Venlo jeugdsportkamp is een geweldig voetbal plus activiteit binnen FCV-Venlo.
Het inmiddels legendarisch kamp heeft zijn wortels al diep gevestigd binnen FCV. Tijdens dit kamp kun je de FCV gedachte en kernwaarde bijna proeven en ruiken. Alle kinderen tussen 6 en 14 jaar een weekend lang in groepsverband bezig zijn met allerlei leuke maar ook spannende activiteiten. Mede door de fantastische begeleiding van de ouders/begeleiders en groot plezier bij de kinderen hebben we in 2015 ons 20-jarig jubileum gevierd.

Wij genieten ervan om te zien hoe de kinderen maar ook de begeleiders een weekend lang plezier hebben bij alle activiteiten die door de begeleiders zelf worden verzonnen en uitgevoerd en waar de oudere kinderen de jongere helpen daar waar nodig is. Denk hierbij aan een beschermend gevoel geven tijdens de nachtelijke activiteiten en ook een schouder ritje geven wanneer ze moe zijn. Deze hechte kamp-band zien we weer terug komen op ons sportpark. Prachtig om te zien hoe een speler van JO9 een speler van JO15, of visa versa, begroet tijdens de training of op zaterdag omdat ze samen op kamp zijn geweest.

Naast de spelactiviteiten zal er als rode draad gevoetbald worden. Het is en blijft een voetbalkamp dus regelmatig tegen een balletje trappen zal dan ook zeker gebeuren.

Naast al deze inspanningen zal de batterij ook regelmatig opgeladen moeten worden. Drie dagen lang zullen de kinderen en begeleiders in de watten worden gelegd door onze keukenstaf die iedereen voorziet van een goed ontbijt, middag- en avondeten. Niemand komt iets te kort.

Een kamp van deze grootte heeft geen bestaansrecht zonder de bijdrage van sponsoren. Sponsoren met een groot groen FCV hart helpen ons al jaren met het verwezenlijken van dit geweldige voetbalplus activiteit.

Omdat we laagdrempelig willen blijven voor al onze leden zijn bijdrages in gelden en natura(zoals eten, drank, fruit) van harte welkom. Er kan contact opgenomen worden via fcvkamp@gmail.com voor verdere info.

Wij willen jullie van harte uitnodigen om ook dit jaar weer mee te gaan op kamp. Kinderen en begeleiders kunnen zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen en retour te sturen naar fcvkamp@gmail.com. Ervaar en oordeel zelf hoe het is.

Voor nieuwe clubleden een mooi moment om kennis te maken met het befaamde FCV gevoel en een manier om makkelijk contact te leggen met veel vrijwilligers en kinderen.

Met vriendelijke groet,

Kampstaf

Download hier het AANMELDFORMULIER

venloverbroedert

webshop

Instagram

Facebook

Hoofdsponsor

Shirtsponsor FCV-Venlo 1

voetbalshop fcv venlo

VVV Partnerclub


Login

.

BRILJANT SPONSOR

 

BRILJANT SPONSOR

venlogistics

BRILJANT SPONSOR

 

 

 


BRILJANT SPONSOR 


FCT logo mail 

BRILJANT SPONSOR PLUS


Logo Targos
BRILJANT SPONSOR

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

 

 

 

BRILJANT SPONSOR PLUS

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

BRILJANT SPONSOR PLUS

BRILJANT SPONSOR 

BRILJANT SPONSOR 
Subsponsor

BRILJANT SPONSOR PLUS


 

BRILJANT SPONSOR