Gebruikerswaardering:  / 0
ZwakZeer goed 

Laar D1 - FCV Venlo D1 3-2 (2-0)

 

Na een geweldige start in de Hoofdklasse met 2 overwinningen, moest de D1 vandaag uit tegen Laar D1. Een voor FCV onbekende ploeg, maar wel 1 die al wat langer in de Hoofdklasse voetbalt. Iedereen (spelers en leiding) zag er in ieder geval geweldig uit in de nieuwe trainigspakken, dankzij sponsor Domino's Pizza.

 

Om 11 uur werd er afgetrapt en in het begin was FCV slordig aan de bal. Er werd niet goed opgebouwd van achteruit en de passes vanaf het middenveld kwamen vaak niet aan. Toch creĆ«erde FCV een verldoverwicht, maar uitgespeelde bleven kansen uit. Na een kwartier kwam Laar op voorsprong via een afstandsschot dat net onder de lat binnen viel; 1-0. FCV pakte het wat beter op na deze achterstand en de eerste echte kansen kwamen ook. De eerste was voor Gielke die een voorzet op maat van Bas net naast kopte. Daarna was het de beurt aan Bas zelf. Een voorzet van rechts kwam voor zijn voeten terecht en met zijn 'chocolade' rechterbeen schoot hij de bal tegen de lat. Pure pech. Uit een corner van Juul was het weer Gielke die de bal net niet genoeg richting kon geven met zijn hoofd,waadoor zijn kopbal aan de verkeerde kant van de paal belandde. 5 Minuten voor rust wist laar weer eens van afstand te schieten en via de handen van Jeremy belandde de bal in het doel; 2-0. Tegen de verhouding in.

 

Na rust zette FCV nog meer druk en Laar werd nog verder in de verdediging gedrukt. Er werd regelmatig, met name door Houssein van afstand geschoten. De schoten misten net genoeg preciesie. De ballen kwamen steeds iets te hoog of op ooghoogte van de keeper richting doel. Een schot van Bas leek wel doel te treffen, maar weer was het de lat die een doelpunt in de weg stond. Met nog 10 minuten te spelen werd alles op alles gezet. En met resultaat. Eerst was het Gielke die na een lange aanval de bal buiten bereik van de keeper in de hoek schoot. Meteen de volgende aanval was het weer raak. Uit een corner van Bas wist Houssein de 2-2 binnen te koppen. Het leek toch nog te gaan lukken, want FCV bleef drukken. Onverwacht viel het kwartje toch de andere kant op. Uit een counter van Laar werd nog een corner versierd. Ongedekt kon een speler van Laar van dichtbij inkoppen en via de handen van Jeremy sleepte Laar toch nog de overwinning binnen 3-2.

 

Een ongelukkige nederlaag voor de jongens van de D1. Volgende week weer nieuwe kansen, thuis tegen SV Budel D1.  

venloverbroedert

webshop

Instagram

Facebook

Hoofdsponsor

Shirtsponsor FCV-Venlo 1

voetbalshop fcv venlo

VVV Partnerclub


Login

.

BRILJANT SPONSOR

 

BRILJANT SPONSOR

venlogistics

BRILJANT SPONSOR

 

 

 


BRILJANT SPONSOR 


FCT logo mail 

BRILJANT SPONSOR PLUS


Logo Targos
BRILJANT SPONSOR

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

 

 

 

BRILJANT SPONSOR PLUS

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

BRILJANT SPONSOR PLUS

BRILJANT SPONSOR 

BRILJANT SPONSOR 
Subsponsor

BRILJANT SPONSOR PLUS


 

BRILJANT SPONSOR