Gebruikerswaardering:  / 1
ZwakZeer goed 

FC ODA D1 - FCV-Venlo D1 2-11 (0-5)

 

Op verzoek van ODA stond vandaag de wedstrijd van de D1 pas om 13.30 uur gepland in Weert. Na de gebruikelijke wedstrijdbespreking door Gino (Koen was op avontuur in Phantasialand vandaag) vertrokken we richting Weert, waar we pas rond 13 uur aankwamen.

 

Na een korte warming up kwamen de jongens van de D1 furieus uit de startblokken. ODA kreeg de ene na de andere Vense aanvalsgolf over zich uitgestort. Nadat er eerst wat grote kansen werden gemist, was het nota bene ODA zelf die de ban brak met een eigen doelpunt. Houssein ging door op rechts en zijn voorzet werd via Gielke door een ODA-verdediger zelf in het doel gewerkt; 0-1. Gielke dacht: dat kan ook ineens en even later werkte hij zelf een voorzet van Houssein achter de keeper van ODA: 0-2. Houssein was bij alle doelpunten betrokken in de eerste helft. De eerste 2 met een assist, daarna scoorde hij een loepzuivere hattrick. De 0-3 schoot hij van dichtbij binnen na een voorzet van Bas en de 0-4 was ook een assist van Bas die via een uistekende pass van Julek op links in de diepte was gestuurd. De 0-5 scoorde Houssein na een cormer van Juul. Achterin was er geen vuiltje aan de lucht. Meer dan 2 terugspeelballen van Menno heeft Jeremy als keeper niet gehad in de eerste helft. Het grootste probleem van Jeremy was om warm te blijven met het druilerige weer.

 

In de tweede helft kwamen Jip en Daan in het veld en Jip ging als de nieuwe rechtsbuiten door waar Houssein was gestopt in de eesrte helft. Na een dieptepass van weer Julek kon hij alleen voor de keeper eindelijk zijn eerste competitiedoelpunt maken; 0-6. Daarna was het weer de beurt aan Gielke die heel knap een voorzet van Bas via de binnenkant van de paal binnen knikte. Dat was nummer 7. De doelpuntenhonger van FCV was nog niet gestild. Quin stuurde met een mooie dieptepass Jip weg op rechts en zijn voorzet op maat werd door Julek binnen getikt; 0-8. Daarna werd het wat rommelig aan de kant van FCV en kwam ODA zowaar af en toe aan aanvallen toe. Via een vrije trap van 20 meter werd de eer gered door ODA. Kansloos voor Jeremy verdween de bal hoog in het doel; 1-8. Dat was het sein voor FCV om weer aan te zetten. Houssein speelde inmiddels op links en stuurde Bas weg. Bas ging goed door en zijn voorzet kwam uit bij Jip die de bal voor het intikken kreeg bij de tweede paal. De nummer 10 was voor Bas zelf. Na weer een pass van Houssein schoot hij de bal mooi binnen over de keeper. Even later frommelde Quin zelfs de 1-11 binnen uit een cormer van Juul. De laatste minuten werd er met Tous in de spits nog hard gewerkt aan de nummer 12, maar dat lukte helaas net niet. Wel kreeg FCV nog een penalty tegen, waarmee eindstand door ODA op 2-12 werd bepaald. De D1 had geen geweldig doelsaldo, maar staat na vandaag weer 11 doelpunten in de plus. Klasse prestatie jongens! 

venloverbroedert

webshop

Instagram

Facebook

Hoofdsponsor

Shirtsponsor FCV-Venlo 1

voetbalshop fcv venlo

VVV Partnerclub


Login

.

BRILJANT SPONSOR

 

BRILJANT SPONSOR

venlogistics

BRILJANT SPONSOR

 

 

 


BRILJANT SPONSOR 


FCT logo mail 

BRILJANT SPONSOR PLUS


Logo Targos
BRILJANT SPONSOR

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

 

 

 

BRILJANT SPONSOR PLUS

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

BRILJANT SPONSOR PLUS

BRILJANT SPONSOR 

BRILJANT SPONSOR 
Subsponsor

BRILJANT SPONSOR PLUS


 

BRILJANT SPONSOR