Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Venray A2 op het programma. Een belangrijke wedstrijd de verliezer van vandaag gaat verlopig even de rode lantaarn dragen. Dus redenen genoeg om vandaag de 3 punten mee terug te nemen naar 't Ven.

Waarom alleen een verslag over de eerste 21 minuten? De reden is heel simpel, er werd redelijk tot goed gespeeld en er werden 4 100% kansen gecreeƫrd, helaas ontbrak de scherpte om deze te verzilveren en de wedstrijd in een vroeg stadium te beslissen. In de 21e minuut komt FCV-Venlo op een terechte 0-1 door een droge knal van Gijs Wienhoven.

Na de 0-1 gaat er alles mis wat er maar mis kan gaan en de malaise duurt maar liefst tot de 92e minuut....Venray A2 gaat uiteindelijk met een 4-1 winst van het veld af en geeft de rode lantaarn over aan FCV-Venlo A1.