SV Deurne D1 - FCV-Venlo D1   0-0 (0-0)

Koud en nat was het vandaag. Helaas ook in Deurne. De jongens van de D1 werden voor aanvang door Koen en Gino erop gewezen dat Deurne een taaie tegenstander is, ondanks de 6-1 winst in de thuiswedstrijd.

Met dit weer hoop je dan op een sprankelend potje, maar al snel bleek dat de trainers gelijk hadden. Met name in de eerste helft kwamen we op het middenveld en de aanval nauwelijks aan voetballen toe. Alleen via 2 corners werd FCV gevaarlijk, maar deze kansen leidden niet tot een gericht schot op doel. Deurne wist aan de andere kant ook weinig te creëren. Vlak voor rust nog wel een gevaarlijke vrije trap die net naast werd geschoten. De achterhoede en keeper Jeremy staan al weken als een huis. Bijna niet doorheen te komen! Slechts 1 tegendoelpunt in de afgelopen 4 duels.

In de tweede helft werd er meer druk gezet door FCV. Deurne kwam nauwelijks nog voor de goal van Jeremy. FCV wist echter ook geen echte kansen te creëren. Jip zat op slot en kwam niet langs zijn bewaker en de schoten uit de tweede lijn van Bas, Juul en Gielke misten de kracht of de richting om het de keeper van Deurne lastig te maken. Daan Boitelle van de E1 sloot na zijn wedstrijd nog even aan op de bank, vanwege de blessure van Rens. Hij heeft de laaste minuten nog mee gespeeld. Dank je Daan!

Deze week weer lekker 2 keer trainen en dan zaterdag thuis opnieuw proberen tegen SC Irene!