Venlosche Boys D1 - FCV-Venlo D1  3-0  (2-0)

Op verzoek van de Boys wordt deze wedstrijd op een donderdagavond gespeeld. Het was duidelijk te merken dat de thuisploeg nog iets had recht te zetten. In de eerste competitiehelft versloeg FCV thuis de Boys met 4-3 en ook in de winsterstop  trok FCV met 2-0 aan het langste eind in de slotwedstrijd tijdens een toernooi in Maastricht.

Deze wedstrijden zijn altijd speciaal en ook vanavond staat er genoeg spanning op het duel. Vanaf de eerste minuut is FCV de onderliggende partij. Met name in het eerste kwartier komen de jongens van de D1 er niet aan te pas. Geheel verdiend staat FCV dan ook snel met 2-0 achter. Het eerste doelpunt is een goed genomen vrije trap die buiten bereik van jeremy is de linkerhoek ploft. De 2-0 ontstaat na slecht wegewerken door FCV in het strafschopgebied. De aanvallers van de Boys reageren alerter en van dichtbij wordt de bal binnen geschoten. Na de 2-0 herpakt FCV zich enigszins en dat leidt ook nog tot een kans voor Aquille aan de linkerkant die voorlangs schiet.

In de tweede helft is het duel meer in evenwicht, maar de Boys blijft de betere ploeg. Op het middenveld doet Tous er alles aan om met zijn harde werk en goede spel de ploeg op sleeptouw te nemen. Tot echte kansen leidt het helaas niet. Aan de andere kant worden wel kansen gecreëerd. De 3-0 valt nadat een voorzet van links dichtbij in een keer mooi wordt binnen geschoten. Daarna wordt buiten bereik van Jeremy nog op de lat geschoten. Het blijft uiteindelijk bij een terechte 3-0 nederlaag.

Zaterdag de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen Wittenhorst.