Gebruikerswaardering:  / 1
ZwakZeer goed 

FCV-Venlo D1 - Wittenhorst D1   1-1  (0-0)

 

De laatste competitiewedstrijd tegen Wittenhorst moet dan eindelijk weer eens 3 punten opleveren. De laaste overwinning dateert alweer van begin maart. Sinds de 5-0 thuisoverwinning tegen ODA weet de D1 al 7 wedstrijden niet te winnen. Het spel is bij vlagen nog steeds goed, maar waar in de eerste seizoenshelft vaak wedstrijden net wel de kant van FCV uit vielen, is dit na de winterstop juist omgekeerd het geval.

 

Tegen Wittenhorst begint FCV sterk. Toch is de eerste kans voor Wittenhorst als de spits vrij kan doorlopen. Gelukkig weet Jeremy hem van scoren af te houden. Daarna is het bijna alleen FCV dat van zich laat horen. Gielke weet een voorzet van links perfect aan te nemen en schiet meteen met een volley op doel. De bal spat uiteen op de lat. Schitterende actie. Daarna is het Tous die van links een corner binnen draait op de binnenkant van de paal. FCV lijkt verliefd te zijn op het ijzerwerk vandaag. Gielke ziet een schot van rechts wederom op de paal belanden. Vlak voor rust is het nog even de beurt aan Wittenhorst. Op links breekt een speler door en uit een moeilijke hoek eindigt het schot op de buitenkant van de paal.

 

in de rust wordt erop gehamerd vooral door te gaan op deze voet, een overwinning kan dan eigenlijk niet uitblijven. De verdediging staat als een huis, alleen het vizier van de aanvallers moet wat scherper worden gezet. Na de rust valt FCV toch wat terug. Wittenhorts wordt gevaarlijker en weet zelfs op een 0-1 voorsprong te komen nadat de verdediging via een snelle counter uit elkaar wordt gespeeld. Het wordt wat rommeliger aan FCV-kant als er nog meer druk naar voren wordt ontwikkeld. Toch ontstaan er nog genoeg kansen. Julek lijkt van dichtbij te gaan scoren, maar schiet recht op de keeper af. Op rechts breekt Jip door en komt oog in oog met de keeper die hem helaas van soren af houdt. FCV probeert wat te forceren en via 1 van de vele  corners valt de gelijkmaker. Jip probeert het de keeper lastig te maken bij de corners en die grijpt Jip vervolgens  samen met een verdediger vast. De bal belandt op de stip en Gielke schiet de pingel - uiteraard via de binnenkant van de paal - binnen. Er zijn nog een paar minuten te spelen en FCV krijgt nog 2 ideale mogelijkheden om de winst binnen te halen. Eerst is het Jip die wederom er vandoor is op rechts en net naast schiet. Tot slot krijgt Quin van een meter of 10 nog een mooie schietkans. Zijn schot gaat echter recht op de keeper af.

 

Een prima wedstrijd van de jongens en een goed herstel van de verloren wedstrijd tegen de Venlosche Boys afgelopen donderdag. Uiteindelijk eindigt de D1 op de 6-de plaast in de Hoofdklasse met 34 punten uit 22 wedstrijden. Vooraf had iedereen bij FCV hier blind voor getekend. Een fantastisch seizoen, waarin de jongens een echt visitekaartje zijn geweest voor FCV. Nu nog een paar leuke toernooien, waaronder een 3-daags verblijf in Lommel. Veel succes volgend jaar in d C  .......... en Rens, geniet nog van een jaartje D1!

venloverbroedert

webshop

Instagram

Facebook

Hoofdsponsor

Shirtsponsor FCV-Venlo 1

voetbalshop fcv venlo

VVV Partnerclub


Login

.

BRILJANT SPONSOR

 

BRILJANT SPONSOR

venlogistics

BRILJANT SPONSOR

 

 

 


BRILJANT SPONSOR 


FCT logo mail 

BRILJANT SPONSOR PLUS


Logo Targos
BRILJANT SPONSOR

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

 

 

 

BRILJANT SPONSOR PLUS

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

BRILJANT SPONSOR PLUS

BRILJANT SPONSOR 

BRILJANT SPONSOR 
Subsponsor

BRILJANT SPONSOR PLUS


 

BRILJANT SPONSOR