Opstelling: Youri Vullings, Jim Mahulete, Funs v. Rensen, Harrold Thijssen, Ray Rutten(Job Driessen), Ronald Lenders, Bram Gipmans, Jan v. Rosmalen, yannick hoffmann, Mike v. Lier (Koen Gielen), Daan Biemans(Luuk v. d. Hoef). Onder leiding van Jack Maas, Stan Theelen en Guus d. Groot.

Het is woensdag 16 september 2015 avond rond de klok van half 8 en FCV-Venlo A1 staat op het punt van beginnen tegen Haelen A1. In de op stelling van FCV-Venlo een paar weizigingen. Youri Vullings staat op doel door weer een blessure van Maikel Hendrickx. Jim Mahulete staat linksback omdat Lex Lokkart last heeft van een bovenbeen blessure en Jan v. rosmalen staat op tien, dit doordat Jeroen Faessen eveneens een bovenbeen blessure heeft.

De scheids floot af en Haelen trapte af. binnen enkele seconden had FCV-Venlo de bal verovert en kon de eerste aan val gaan zoeken. Het duurde dan ook niet lang voor FCV-Venlo de eerste kans kreeg. Deze kwam op naam van Jan v. Rosmalen. De toon werd direct gezet. Een paar minuten later kwam Daan met ut eerste echte serieuze schot. Tot ieders verbazing eindigde deze op de paal. Echter kwamen we wel dichter bij. Ook de derde kans is niet voor Daan weggelegd. Met een casillas redding hielt de keeper de bal met zijn teen uit het doel. Pas na een kwartier voetballen kwam het eerste gevaar van Haelen. Op een simpel schot kon Youri de bal makkelijk oprapen. FCV-Venlo zocht snel weer de aanval, na een goede paas van Funs op Jan, schoot jan de bal fantastisch binnen. De keeper zag er ook niet helemaal goed uit maar dat deed niks weg van de schoonheid van het doelpunt. FCV-Venlo 1 – 0 Haelen. FCV-Venlo heeft nu dan ook een lichtelijk voordeel. Er is nu een half uur gespeeld en Haelen krijgt een vrijetrap. Die word goed voorgezet en hij word prachtig binnen gekopt. Youri stond aan de grond genageld en kon het doelpunt niet verhelpen. FCV 1 – 1 Haelen. De vreugde van Haelen duurde echte niet lang. Nog voor iedereen bij was gekomen van het doelpunt, dacht Funs eens de trekker over te halen. Dit met groot succes. FCV-Venlo 2 – 1 Haelen. Er gebeurde een tijdje niet zoveel. Een vrijeschop voor FCV-Venlo maar die ging hoog over. 8 minuten voor rust schoot Jan de bal naar voren, een verloren bal zo leek, maar door een communicatie fout achter in kon Daan makkelijk de 3-1 maken. FCV-Venlo zat op rozen maar moest wel met beide benen op de grond blijven staan. Dit werd snel duidelijk. Vanuit de aftrap kwam er door onoplettendheid een mega kans voor Haelen. Gelukkig stond Youri zijn mannetje en pakte de bal met een fantastische reactie. Niet veel later floot de scheids voor de rust.

In het kleed lokaal werd niet veel gezegd. Zoals gezegd gig het goed en we moesten dit vol houden. Het enige van belang was dat we na rust snel de 4-1 moesten binnen schieten. Zodat Haelen de nekslag zou krijgen.

De tweede helft begon met FCV-Venlo aan de aftrap. Zo gezegd zo gedaan. 2 minuten na de rust schoot Jan na een geniale actie de bal in het netje. Na deze goal kwam er gemakzucht in de groep. We werden slordig en de tegenstander rook bloed. Er kwamen wat meer kansjes voor Haelen maar die miste nog wat overtuiging. Jack en Stan merkte het en besloten te gaan wisselen. Luuk v. d. Hoef kwam erin voor Daan Biemans die door zijn doelpunt een staande ovatie kreeg van het publiek. Luuk stond nog koud in het veld maar kreeg een geweldig grote kans, hij scoorde. Helaas stond de grens met de vlag omhoog, terwijl de scheids eerst zei dat het geen buitenspel was, ging hij toch maar even met de grens praten. Na een kort gesprek bleek het toch buitenspel en werd de goal terecht afgekeurd.0 Kort na deze kans werd ook de tweede wissel van FCV-Venlo toegepast. Job Driessen kwam erin in Voor Ray Rutten. Ook hij kreeg een staande ovatie. Jack en Stan dachten door deze wissels weer wat energie, felheid en scherpte in de groep te krijgen, maar het werkte niet als gehoopt. Dus moesten Jack en Stan nog een derde wissel toepassen. Koen Gielen kwam er in voor Mike v. Lier. Misschien dat er zo nog wat gevaar creëert kon worden. Ook dit bleek niet te werken. FCV-Venlo geloofde er wel in. In de 85ste minuut deed Haelen met een uiterste poging nog wat terug, waarna de eindstand op het bord stond. De man off the match was toch wel Jan v. Rosmalen met 2 doelpunten. FCV-Venlo was veel te sterk voor Haelen en boekte alweer har 2 zege van het seizoen en een 5de plek op de ranglijst.