De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 gaat van start!

(Last Updated On: 6 oktober 2020)

e stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 gaat van start!

Stemmen

Leden van Rabobank Noord-Limburg brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Tijd om campagne te voeren

De volledige deelnemerslijst vind je terug op onze website. Hier kun je ook het promotiemiddelpakket downloaden om actief aan de slag te gaan. Heb je dit nog niet gedaan, ga er dan nu mee aan de slag. Want elke stem telt!

Medio november gaan wij de uitslag bekend maken, uiteraard volledig corona-proof. Wij zoeken hiervoor mooie, grappige en bijzondere verhalen van jouw vereniging. Denk bijv. aan een leuke anekdote, een bijzondere vrijwilliger of een beroemde Limburger/Nederlander die lid is/was van jouw club. Stuur je reactie uiterlijk donderdag 15 oktober naar communicatie.noord-limburg@rabobank.nl. Wie weet nemen wij contact met je op en wordt jouw vereniging op een unieke manier gepresenteerd in Noord-Limburg.

Wij wensen F.C.V. – Venlo veel succes!

Met vriendelijke groet,

Rabobank Noord-Limburg

Addy Lutgenau

Directievoorzitter

Terug

X