Nieuwe bordsponsor : Girolami Natuursteen Venlo

(Last Updated On: 10 juli 2020)

Girolami Natuursteen Venlo, specialist op het gebied van grafmonumenten in natuursteen én interieur- en exterieurbouw van natuurstenen projecten. Girolami Natuursteen combineert al bijna een eeuw lang (!) meesterschap en ervaring met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Dankzij een indrukwekkende historie met een continu vooruitstrevende blik is een hoogstaande, verfijnde en innovatieve toekomst van ambachtelijk vakmanschap bij Girolami Natuursteen gegarandeerd.

Een ding is zeker, het fundament van Girolami Natuursteen zit hem in de grote voorliefde voor natuursteen. Wij zien natuurstenen producten voor grafstenen of voor interne of externe doeleinden als unieke en superieure projecten en doen dat met grote onderscheidende klasse. Daarom zullen wij u zowel op het gebied van bouwtoepassingen alsmede voor persoonlijke gedenktekens, grafurnen en –monumenten altijd van dienst zijn.

Girolami Natuursteen biedt eersteklas natuursteen met een flinke portie deskundigheid en ervaring en staan voor u klaar bij alle kleine of grote interieur- of exterieur toepassingen voor badkamers, entrees, keukens en tuinen. Van gevelbekleding, vloeren en wanden tot trappen en keukenbladen.Over onze ervaring op het terrein van grafstenen, monumenten en urnen zullen we bescheiden zwijgen. Girolami Natuursteen levert een persoonlijke of unieke grafsteen zoals u dat wilt, geheel op maat en dat doen we al 100 jaar.

Terug

X