Hoofdsponsor

Garage Vullings Venlo is een universeel garagebedrijf, dat haar diensten verleent op het gebied van reparaties, onderhoud, APK-keuringen en roetmetingen, schadeafhandelingen, airco-service, inbouw van alarmsystemen etc. van alle merken personen- en bedrijfsauto’s.

Met een grote vaste klantenkring, bestaande uit bedrijven en particulieren uit Venlo en wijde omgeving behoren wij tot één van de grootste universele garages binnen Venlo.
Momenteel werken wij met een team van negen vakbekwame monteurs. Door een samenwerkingsverband met een groot aantal gerenommeerde garagebedrijven kunnen wij indien gewenst door heel Nederland service verlenen.

Ook beschikken wij over de afdeling Glasgarage, waar wij autoruiten vervangen
en repareren. Door een goede samenwerking met de meeste verzekeringsmaatschappijen kunnen wij in veel gevallen bij ruitschade de hoogste korting toepassen op uw eigen risico. Voordeliger kan niet ! Afhandeling gebeurt rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappijen.

Tevens verlenen wij als nevenactiviteit onze diensten op het gebied van verhuur, reparatie, verkoop en service van tuinmachines. Ook zijn wij leverancier van Berg skelters en trampolines.

Garage Vullings Venlo
Ferdinand Bolstraat 10
5914 XN Venlo
Tel: 077-3515637
Fax: 077-3523143
Mob: 06-53402299
Email: info@vullingsvenlo.nl

X