Het is zondagmorgen 19 Oktober 2014, tegen 10.15 verzameld FCV 3 voor de nieuwe kantine. Het elftal van leider Loek is tot nog toe ongeslagen. Competitie 15 uit 5, beker 9 uit 3. Tijdens het ceromoniele teruggeven van de verslaggeverspen van Miloud aan Lorenzo komt onze tegenstander door de poorten. Een op het oog jonger elftal dan gedacht, DESM 3 uit het in West Limburg gelegen Weert. Gijs pakt direct zijn telefoon om te checken in welke klasse de A1 van DESM acteert, hij zag dat het goed was.

 

Om 11.00 startte de volgende 11 namen in de basisopstelling :

 

1.Ron Wilms

2.Walter Kempers

3.Arno Boss

4.Tijn Geurts (15.Gijs Roeven)

5.Roel Spee

6.Roy Peters (70.Ramses van den Boogaart)

7.John Verstappen (70.Lorenzo ten Brink)

8.Miloud Kojil

9.Rudy Jansen

10.Paul Mestrum 

11.Guus Gielen (70.Jordy Daemen)

 

Na het kraaien van de Haan om 11.03 zijn het de groenen die beginnen met voetballen en rondtikken. Onze gasten uit Weert lijken wat te schrikken van het overgewicht in kilo's en voetbalwijsheid. FCV speelt frank en frij en creert via Rudy en John diverse mogelijkheden. Het uitblijven van de spreekwoordelijke treffer duurt 15 minuten, een dieptepass op Paul wordt door onze spelverdeler met zijn chocoladelinker op het voorhoofd van Rudy geplaatst. Deze weet op uiterst knappe wijze achteruitlopend het leer over de verbouwereerde doelman te koppen 1-0. Nog geen minuut later raakt onze belangrijkste speler Tijn geblesseerd aan zijn lichaam, aanvoerder Gijs komt hem aflossen. FCV drukt door maar weet zijn voorsprong niet uit te breiden, het is wat slordiger. Ron wordt onder vuur genomen, echter weet onze tegenstander de spaarzame kansen die het krijgt niet om te zetten en doelpunten. John en Miloud werken als een tandem op de linkerzijde, een prachtige schijnbeweging van John zorgt in minuut 30 voor een penalty. Of deze er binnen of buiten is weten we niet zeker, wat wel zeker is is dat Eier/Ayer/Roy/Scaan sinds 1984 geen penalty meer heeft gemist. Vandaag dus ook niet. 2-0

 

Zo rusten we met een 2-0 voorsprong, het is allemaal niet even mooi maar dat de ploeg van aanvoerder Gijs voetballend een stuk beter is laten de cijfers zien. 

 

De 2e helft gaat verder waar de 1e is gestopt, op Veld B met een bovenliggend FCV. Miloud stuurt zijn tegenstander met zijn Ronaldinho achtige sleepbeweging keer op keer het bos in, Paul is conditioneel het hele middenveld van DESM de baas. Als DESM Paul weer eens uit het oog is verloren komt daar in minuut 62 de 3-0 een simpele aanname in de 16 gevolgd door dito schot laat het netje voor de derde maal bollen. Loek kijkt naar rechts en besluit al zijn wisselspelers het veld in te sturen. 

 

In minuut 72 werpt dit direct zijn vruchten af, een steekbal van Lorenzo op Jordy die bij de 2e paal Rudy weet te vinden. 4-0 Lachende gezichten op de bank, we bekeren weer een rondje door. Ook Arno Boss pakt WEER zijn doelpunt mee. Onze afbouwer weet als laatste man op de een of andere manier met een vlammend schot de 5-0 binnen te schieten, het slotstuk is voor Ramses. Een snoeiharde pegel van 35 beland via de handen van de doelman in het net. 6-0

 

Een ruime overwinning voor FCV 3 deze zondag, aanstaande zondag speelt de koploper van de 5e klasse 12 uit in Reuver tegen de nummer 3. Een wedstrijd die gezien de ranglijst zeker niet onderschat zal worden, 0m 10.30 zullen wij na de ochtendfilm onze kunsten vertonen! 

venloverbroedert

webshop

Instagram

Facebook

Hoofdsponsor

Shirtsponsor FCV-Venlo 1

voetbalshop fcv venlo

VVV Partnerclub


Login

.

BRILJANT SPONSOR

 

BRILJANT SPONSOR

venlogistics

BRILJANT SPONSOR

 

 

 


BRILJANT SPONSOR 


FCT logo mail 

BRILJANT SPONSOR PLUS


Logo Targos
BRILJANT SPONSOR

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

 

 

 

BRILJANT SPONSOR PLUS

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

BRILJANT SPONSOR PLUS

BRILJANT SPONSOR 

BRILJANT SPONSOR 
Subsponsor

BRILJANT SPONSOR PLUS


 

BRILJANT SPONSOR