Afgelopen zondag hebben wij gevoetbald tegen Egchel, het was een hele leuke dag. We kwamen om 12 uur allemaal aan bij de kantine en dat was heel leuk. Tijn had vandaag hele mooie kleren aangetrokken en Miloud was te laat afgezet maar dat doet hij iedere week. En toen kwam onze leider Loek en die zei : kom jongens we gaan naar de kleedkamer. Maar er was nog iemand een grote poep aan het doen. En toen, eeeuhh kwamen we allemaal aan in onze nieuwe kleedkamers. En toen nam Gijs het woord en die zei : we gaan straks lekker voetballen en tegen mekaar zeuren.

En toen voetbalden we heel slecht in de eerste helft, en was John aan de zijkant aan het schreeuwen dat er geen crelatieve mensen ofzoiets in het veld stonden. En we hadden ook nog een nieuwe scheidsrechtsmeneer die was heel goed op zijn fluit aan het blazen. En toen kwam Jordy nog aan want hij had een beetje pijn aan iets. En toen deed de scheidsrechtersmeneer blazen en kregen we aanleng. Onze beste supporter Piet zei tegen ons dat we slecht speelden, dat was ook zo.

Toen kwamen er maar nieuwe jongens. En toen gingen een paar mensen van ons heel heel hard schreeuwen tegen elkaar op het veld, En toen begon de jongens van Egchel ons ook nog uit te lachen. En toen zei Loek : lief zijn voor elkaar jongens, dus toen deden we dat maar, toen scoorde Paul en Rudy en Paul en John. Allemaal best mooi. En toen liep onze grensrechter in 1 keer weg.

En toen wonnen we dus weer en deden we een beetje boos kijken naar elkaar na de wedstrijd terwijl dat eigenlijk niet hoeft omdat we heel veel winnen en dus blij moeten zijn.

En toen was het donderdag en heeft papa dit verslag voor mij geschreven. Het was een hele leuke zondag, tot snel!