We zijn weer een weekje verder, het is zondag 9 November. Ons reserve reserve 1e elftal speelt vandaag zijn 8e wedstrijd van de competitie. De vaste volgers van deze verslagen weten ongetwijfeld dat het elftal van Leider Loek met 21 uit 7 samen met Kwiek Venlo 3 heerst in de reserve 5e klasse. Op bezoek bij nummer laatst Swalmen die puntloos de rode lantaarn vasthouden. Flink wat afmeldingen voor vandaag, Loek en Gijs kwamen tot de volgende opstelling : 

 

1.Ron Wilms

2.Walter Kempers

3.Richard van Treuren

4.Tijn Geurts

5.Roel Hendrikx  (75.Paul Mestrum)

6.Roy Peters

7.Lorenzo ten Brink

8.Rudy Jansen (60.Jordy Daemen)

9.Ramses van den Boogaart

10.John Verstappen (30.Roel Spee)

11.Miloud Kojil (75.Guus Gielen)

 

Als het leer begint met rollen rond het onchristelijke tijdstip van 12.30 komt leider Loek met een telraam onder de arm richting speelveld. Misschien ietwat oppertunistisch, onze tegenstander van vandaag tikt het leer aardig van voet tot voet.

 

Toch openen 'de groenen' de score in minuut 12, het is Johnnie Verstappen die wederom met een bekeken afstandsschot het Swalmense netje laat bollen 0-1. Vanaf dat moment is de ban gebroken, een ontketende Walter Kempers beloopt de rechterflank als een losgelaten hyena, een puike voorzet op het hoofd van Ramses zorgt voor de 0-2. Een prachtige 1-2-1-2 combinatie tussen Ramses en Roy zorgde voor de 0-3 van Roy. 

 

Een soortgelijke combinatie vlak voor rust dit keer met hoofdrolspeler Roel Hendrikx 1-2-1-2 een prachtige 0-4 welke tevens als ruststand genoemd kan worden. Nadeel van de 1e helft, John Verstappen voelt aan zijn hamstring en moet voortijdig het speelveld verlaten.

 

We gaan verder in minuut 55, een schot van Ramses vliegt in de verre hoek 0-5. Vervolgens verliezen we ook Rudy Jansen met een aderlating in een bilspier, zijn vervanger Jordy Daemen scoort binnen 10 minuten de 0-6 binnenkant paal met een lichte touche van een verdediger.

 

Het kan zijn dat het toen 1-6 werd maar dit is een gok. Tussendoor scoort Scaan zijn 2e en 3e doelpunt en staat het ondertussen 1-8. Een prachtig doelpunt van Swalmen betekent de 2-8 waarna Ramses 10 minuten voor tijd de 2-9 binnenschuift. 


Als slotstuk de ietwat ongelukkige Lorenzo die ondanks zijn verzoek om een wissel de 2-10 tegen de touwen schiet. Na dit schot heeft de scheidsrechter van dienst genoeg gezien, Swalmen probeerde te voetballen en speelde zeker niet als nummer 12. FCV 3 was een maatje te groot, door het niet spelen van concurrent Kwiek staat FCV 3 voor het eerst dit seizoen bovenaan. 

 

Aanstaande dinsdag (vanavond) spelen de mannen van Loek voor de 3e ronde van de beker in Roermond bij oude bekende EMS. Vorig jaar was dit tevens een horde die moest worden genomen tot daar in Mei de uiteindelijke bekerwinst was. 

 

 

 

venloverbroedert

webshop

Instagram

Facebook

Hoofdsponsor

Shirtsponsor FCV-Venlo 1

voetbalshop fcv venlo

VVV Partnerclub


Login

.

BRILJANT SPONSOR

 

BRILJANT SPONSOR

venlogistics

BRILJANT SPONSOR

 

 

 


BRILJANT SPONSOR 


FCT logo mail 

BRILJANT SPONSOR PLUS


Logo Targos
BRILJANT SPONSOR

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

 

 

 

BRILJANT SPONSOR PLUS

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

BRILJANT SPONSOR PLUS

BRILJANT SPONSOR 

BRILJANT SPONSOR 
Subsponsor

BRILJANT SPONSOR PLUS


 

BRILJANT SPONSOR