Dossier 5567AG87

Die dag werd er nog lang na gesproken. Ooggetuigen schetsten gebeurtenissen en sommige gingen direct tegen elkaar in. Nu volgt een reconstructie van die schimmige middag. Het was een gewone dag op een gewoon veld met wat leek twee normaal voetballende ploegen. De gemiddelde leeftijd van Wittenhorst was beduidend lager dan van FCV en hun fitheid was hoger, maar zoals vaak had FCV daar maling aan en stonden ze met twee nul voor. Ramses had vond eindelijk water in de dorre woestijn waar hij al weken in verbleef door beide goals op zijn naam te zetten. Iedereen leek gelukkig. Zelfs de bankzitters wilden lekker blijven banken om hun Excel lijst aan te vullen. Normaal gesproken was er nu een uitweiding gekomen van het wedstrijdbeeld, maar in de 65ste minuut veranderde alles.

Volgens de getuigen, hier was iedereen het met elkaar eens, maakte Kees K. een overtreding op Tijn G. van FCV. Tijn G. reageerde daar woest op en gaf Kees K. een flinke duw, terwijl die nog op de grond lag. Kees K. stond verbazingwekkend snel op om Tijn G. een klap op het gezicht te geven. Vanaf deze chaos lopen de verklaringen uiteen.

Volgens sommigen keek Tijn G. een tijdlang beduusd voor zich uit, niet verwachtende dat iemand zijn eigen agressie zou beantwoorden. Hij leek de jaren terug te halen waar hij, ondanks zijn (non)verbale fysieke uitspattingen, nooit een klap had gekregen en zich af te vragen waarom dat nu wel gebeurde. Andere omstanders dachten dat hij probeerde te bedenken hoe hij het beste de aanval kon inzetten op Kees K.

In ieder geval leek er een stilte ontstaan, maar goede observanten voelden de lucht trillen. Tijn G. leek zichzelf los te rukken uit zijn gedachten en begon, zo leek het, als een kalkoen zonder kop te rennen. Volgens de ene getuige om een aanloop te nemen, zodat hij Kees K. kon trakteren op een hardere uithaal. De andere getuige vermoedde dat hij een flinke bocht nam om de spelers de gelegenheid te geven om hem tegen te houden. Dat laatste gebeurde ook. Beide kemphanen werden tegengehouden. Toen de rust een beetje was teruggekeerd kregen beiden een gele kaart van de scheidsrechter, die te geschrokken was om rood te trekken. Gelukkig waren de leiders bij de les en Kees K. en Tijn G. werden gewisseld. Tijdens het lopen naar de kantlijn riep Tijn G. nog tegen Kees K. dat ze na de wedstrijd moesten bijpraten.

Eggie baalde enorm van de ontstane situatie, want dat betekende dat hij moest invallen. Volgens de analytici kantelde de wedstrijd vanaf dat moment. Wittenhorst gebruikte hun agressie door meer druk te zetten op FCV. Waar tot de ongeregeldheden geen vuiltje aan de lucht leek voor FCV leken we nu naar een andere wedstrijd te kijken. Wittenhorst kreeg het zelfs voor elkaar om een kans te benutten en vanaf dat moment was het voor FCV “vrouwen en kinderen eerst”. Met ontzettend veel moeite werd het eindsignaal gehaald, waarbij de eindstand 2-1 in het voordeel van FCV bleef.

Na de wedstrijd bleken Kees K. en Tijn G. met de noorderzon verdwenen te zijn en tot op heden blijken ze voortvluchtig. De politie heeft helaas geen beelden kunnen vinden van de twee op Youtube, maar aan de hand van de ooggetuigen hebben ze wel profielen van de twee kunnen schetsen. Mochten jullie de verdachten denken te herkennen, onderneem zelf geen actie om ze bij hun lurven te grijpen, maar neem dan contact op met de redactie van FCV.

Tijn G. schijnt een spoor van vernieling te hebben achterlaten op de Limburgse velden en heeft een vriendin met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Op die dag had hij een te strakke, blauwe spijkerbroek en een zwart vest met capuchon, volgens kledingkenners een hoodie genaamd, aan. Hij is gevlucht in een zwarte Alfa Romeo.

Kees K. staat bekend als de “Mike Tyson” van Horst. Hij bevindt zich vaker in het gezelschap van negroïde mensen en dat helpt de mensen toch beter om iemand de schuld te geven. Kees K. heeft zelf een blank uiterlijk, dus zijn uiterlijk heeft niets met criminaliteit te maken en helemaal niets met zijn opvoeding. Is gewoon toeval. Hij bezit een blauwe Vespa uit de vroege jaren ‘80. Die dag was hij gekleed hij in een beige ribbroek en een geel overhemd.

We hopen deze voortvluchtigen snel te vinden zodat de scholen in ’t Ven en in Horst weer geopend kunnen worden en de mensen zonder angst weer de straat op kunnen. Tot die tijd geldt code Oranje.

Blowjob