Ook die van Helden konden net zoals vorige week de vets van Sc Irene niet genoeg mensen bij elkaar krijgen.

Dat wordt dus niet foebele voor sommige van ons. Die sommige dat zijn er nog een paar met een spelerspas, die mogen altijd het zevende uit de brand helpen.

Van de niet foebelaers, liggen de pasjes ( Zwart wit foto’s ) in het archief op sterk water net naast de vitrine kast met embryo’s.

Geen voetbal, maar dit is wel het laatste verslag, alhoewel verslag.

Laten we beginnen met de toepavond op woensdag 4 Mei. In mijn vooruitziende blik wordt dit tournooi gewonnen door Ron Vercoulen op cola. Nummer twee is dan al lang naar huis.

• Zondag 8 Mei, ut hielemaol niks tournooi, dit word gewonnen door het team van ut AZC. Natuurlijk gaan die dat winnen, want die hebben al niks.
  • Ge Driessen kijkt gelijk bij het AZC of er nog voetbalmeiden rondlopen, helaas heten die allemaal Fata Morgana.
  • Zaoterdag 28 Mei de klassieker tegen Wartburgia uit Amsterdam. Door gebrek aan spelers wordt dit 5 tegen 5 op een half veld, dit wordt gewonnen door FCV, omdat wij niet bang zijn in de lege ruimte.
  • We kijken wat verder, AJAX – PSV beslissingswedstrijd om het kampioenschap. Wedstrijd wordt gestaakt, boze Feyenoord supporters liggen te misselijken, en laten om de vijf minuten een strijker vallen met een drone.
  • VVV promoveerd naar de eredivisie, na een scheidsrechterlijke dwaling, na dit incident word het gezellig in de stad, en de videoscheids word versneld ingevoerd.
  • Belgie wint het EK in Frankrijk, en vraagt gelijk na afloop asiel aan.
  • Danny Blind ziet het niet meer zitten, en maakt toch gebruik van het eigen risico ( VGZ ), en laat zich laseren.
  • Nederland gaat zich kwalificeren voor het WK, mede door het miljoenen verslindende project van de KNVB om verdedigers te 3-D printen door middel van Jaap Stamcellen.
  • Het WK wordt weer gewonnen door de Manschaft, omdat zij al veel langer, en beter kunnen 3-D printen. Zijn we er toch weer ingeprint.
  • VVV wordt overgenomen door de chinees Bang, dit komt het spel niet ten goede. De nieuwe aanwinsten van Bang durven niet over de middelijn, dit alles onder aanvoering van Niels Fleuren, die alweer zijn verslechterde contract heeft getekend.
  • Hay Berden gaat zich helemaal op het nieuwe stadion richten, het stadion ligt in elke huiskamer, met een virtuele bril ( Stereoscopisch ) kun je dan de wedstrijd volgen, en meedoen in het veld.
  • Sepp Blatter wordt opgenomen in de Hall of Shame.
  • FCV 1 gaat promoveren, maar hebben nog niet duidelijk in wat voor een richting.
  • FCV krijgt de beschikking over een heel nieuw sportpark, uitbreiding naar het oosten is nu mogelijk, omdat autobanen niet meer bestaan, doordat al het vervoer door pijpleidingen gaat in cocons die magnetisch worden voortbewogen met een snelheid van 1000 kilometer / uur.
  • De FCV veteranen krijgen gebodypainte shirts, het stretchen voor de wedstrijd leverd hiermee geen gevaar meer op.
  • Tot slot : De Champions league wordt in een ander formaat gegoten, het poulesysteem wordt afgeschaft, en alle clubs gaan in een koker.
  • Durf te vernieuwen, maar vergeet niet de geschiedenis.

Hald och en we zeen os waer.

Stuetje.