Het was een drukke zaterdag vandaag.

De meiden B1 moesten al om 13:00 uur voetballen tegen Belfeldia.

Dus op naar Belfeld.

De trainingen beginnen langzaam in te werken op de dames in de dop.

Hier, en daar wordt er aardig gecombineerd.

Het enige wat ontbreekt is dat er nog steeds te weinig speelsters zijn in deze leeftijd.

We worden wel goed geholpen door de meiden van de MD1.

En zo konden we het beste resultaat tot nu toe neerzetten 2-1 verloren, maar in de eerste helft hadden we met 1-3 voor moeten staan.

Ik ga er vanuit dat dit seizoen we ergens voor de eerste keer punten gaan pakken.

Het staat er aan te komen, nog even geduld AUB.

De veteranen waren om 16:30 aan de beurt bij GFC 33, dus gauw van Belfelf terug naar FCV veur ein bruedje frik , en op naar de Plaggehouwers

In Belfeld vroeg Wim Stakenborg nog of hij mee kon doen met de vets, maar ik zei we zijn met minimaal 15 man.

Eenmaal aangekomen, zei Leo dat we maar met 11 waren.

Tjonge !! Tjonge !! Ouwe !!.

Hoe kan dit nou !!, vroeg ik aan Lei.

Ziek zwak, en misselijk.

Jocus Opus Tokus dach ik, det zal ut wal zien.

Dus ik maar gauw Wim geappeld, dat hij toch mee moest doen.

Wim werd door Perry op een later tijdstip nog ingevlogen, met chartermaatschappij Easy Pret.

We waren net op de autobaan toen Chris Verstappen ons kwam voorbij gevlogen met de Infinity Red Bull Tag Heuer Mini Cooper.

Chris had er zin in.

In het kleedlokaal was het een beetje rumoerig, dit door het aantrekken van de nieuwe shirts.

Zoals al een keer aangegeven gesponsord door De Blauw Trap.

Het logo is een Leeuw die een fles bier omhoog houd, een teken van onoverwinnelijkheid moet het uitstralen.

Ik kan John Evers gerust stellen de eerste 3 punten zijn binnen, alhoewel hij liever 3 pinten had kunnen afvinken.

John we komen er aan, bij deze de oproep aan de technische staf om een avondje kleppe te regele.

De opstelling gaf wat problemen, centrale verdedigers waren er niet, dus ging ik hier maar zelf staan, dan ben je in ieder geval verzekerd van een hele wedstrijd.

Hansi en Hansi B waren er dus niet.

Hansi B moest de avond er voor voetballen met oud VVV tegen een Moluks elftal dit ter ere van John Taihuttu die helaas te vroeg is overleden.

Geweldige voetballer om te zien, mooie lange manen die achter hem aan wapperde als hij op volle snelheid was.

Nooit vergeet ik de actie tegen Hugo Hovenkamp die toen in het Nederlands elftal stond, en bij het grote AZ voetbalde.

Taihuttu ging alleen op het doel af met de bal in de voeten, en alleen nog Hovenkamp voor zich.

In een vol stadion de Koel speelde hij Hovenkamp door de benen, en scoorde.

Hij draaide zich om, en ging in spagaat stand voor Hovenkamp staan, en lachte hem uit in zijn gezicht.                                                                                                                                                                     Het stadion ontplofte.

Ik stond achter die gaol met mijn vader, en het gezicht van Hovenkamp vergeet ik nooit meer.

Enfin !!, de veteranen hadden de punten in de pocket, wel moeizaam, want voorin hadden we wel erg veel kansen verpruts.

Mooie gaol van Vital, maar Ralph begint wel een stylist te worden, met een klasse stift cq boogbal over de keeper, en de week ervoor vanuit een bijna onmogelijke hoek in de kruising.

Er was ook nog een glansrol voor de beide keepers, eerst Dave Wolter die ons doel goed wist te verdedigen, maar de matchwinnaar was good old, Hay Vercoulen die een strafschop wist te stoppen. Uitslag 1-2.

Vandaar mixed feelings, ik had het liever andersom gezien.

GFC 33 vets – FCV vets 2-1.

Belfeldia MB1 – FCV MB1 1-2.

Stuetje.