Nieuwe Shirtsponsor : Arben Schilderwerken

Arben Schilderwerken is opgericht in 2003 en is een dynamisch bedrijf wat garant staat voor een goede prijs- kwaliteit verhouding.Naast alle voorkomende schilder- en texwerkzaamheden voor zowel binnen- als buitenhuis kunt u ook bij ons terecht voor allerhande glaswerk , behang en spachtelputz. Tevens kunt u bij ons terecht…

Lees meer

Nieuwe samenwerking FCV en Vividus Fysiotherapie…

Al vele jaren is Vividus Fysiotherapie een trouwe sponsor van FCV-Venlo. In de afgelopen jaren wisten ook meerdere FCV’ers de weg naar de moderne praktijk van Vividus aan de van Millenstraat in Venlo te vinden. Al met al een aardige basis om de samenwerking te versterken en dat gaan we met ingang van dit seizoen dan ook doen. Voortaan zal Noud Schoolmeesters (foto), aan Vividus verbonden als fysio- en manueel therapeut, op maandagavond aanwezig zijn op ons sportpark. Spelers en kaderleden van onze club kunnen dan met vragen over blessures of preventie bij Noud terecht. Uiteraard zal Noud hierbij nauw samenwerken met onze eigen medische staf, die uiteraard als eerste aanspreekpunt voor medische verzorging actief blijft.…

Lees meer

Astebleef is een jong bedrijf met een grote passie voor onze dagelijkse basis behoefte: smaakvolle voeding.(H)eerlijke en verse producten staan bij Astebleef hoog in het vaandel. Dat zie je, dat ruik je, dat proef je! Astebleef en FCV zijn onlangs de samenwerking aangegaan.In de kantine zijn op de zaterdag verse broodpunten verkrijgbaar.Ook wordt er op de achtergrond hard gewerkt aan het verder vormgeven van "de gezonde sportkantine". Een mooie samenwerking, waarbij de elkaars krachten bundelen. 

Met gastvrije groet,

Nicole Derks

Lees meer

Fotoq is een online bedrijf van Oscar Linders, speler van FCV 5. Fotoq is gespecialiseerd in de fabricage van foto’s op canvasdoek, foto vergrotingen, foto prints en drukwerk, van sticker tot folder. Naast een concurrerend prijsstelling, hanteert fotoq het hoogste kwaliteitsniveau gekoppeld aan een (zeer) korte levertijd. Je bestelling kan opgehaald worden, maar ook via de post door heel Nederland worden bezorgd. Er wordt op standaard formaten gewerkt, echter maatwerk is eerder regel dan uitzondering. Leg hiervoor je wensen voor via info@fotoq.nlFotoQ bedient zowel de particuliere als de B2B markt.

Lees meer

Van Harte biedt kleinschalige dagopvang (KDV) voor 0-4 jarigen aan in Venlo, Steyl en Helden. Daarnaast verzorgen we buitenschoolse opvang (VSO, TSO en BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar in Venlo. Van Harte doet haar naam eer aan. Wij zorgen voor liefdevolle en professionele opvang. Er wordt gewerkt…

Lees meer

Energa is een gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf voor alle gebouw gebonden installaties in de utiliteit en industrie.Wij dragen zorg voor ontwerp, aanleg, service, inspectie en onderhoud aan alle installaties:
- Licht- en krachtinstallaties
- Zwakstroominstallaties
- Data netwerken
- Glasvezelnetwerken
- Industriëlebesturingstechniek
- Domotica
- Inbraaksignaleringsinstallaties
- Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
- Camerabewakingsinstallaties
- Toegangscontrolesystemen

Met ruim veertig gemotiveerde deskundige medewerkers behoort Energa tot de grotere elektrotechnische MKB-bedrijven van Limburg en Zuidoost Brabant.
Wij staan graag voor u klaar!

Lees meer

Emko automaterialen bv is het adres voor:

-     Automaterialen

-     Truck- en trailerparts

Vanuit onze vestiging in Heijen beleveren we onze klanten in Limburg, Gelderland en Noord-Brabant. Zowel professionele afnemers als particulieren kunnen bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment. De meeste producten kunnen direct uit voorraad worden geleverd. Net als FCV zijn we toekomstgericht. Daarom zijn wij ook blij dat we deze vooruitstrevende club als nieuwe bordsponsor mogen sponseren.

Interesse?
Mail: info@emko.nl
Bel: 0485-490000.

Of kom langs: De Grens 51, 6598 DK HEIJEN.

Lees meer

PSV bordsponsor FCV

Bovenstaande koptekst zou niet misstaan op de voorpagina van de sportkrant.Toch klopt deze tekst als een bus.Alleen anders dan wellicht de afkorting doet vermoeden én met een andere handelsnaam (Ballonservice Venlo) dan waar de afkorting voor staat. PSV of wel vrij vertaald Party Service Venlo is in 2007…

Lees meer

P.Gerits Electro bestaat sinds 1-2-2009. Ik Patrick Gerits ben een allround Electro monteur, en ben vanaf mijn 19dejaar al werkzaam als elektromonteur. (ruim 20 jaar.) Ik hou mij voornamelijk bezig met de elektrische installaties in en om het huis. 

Een aantal van deze werkzaamheden zijn :

  • Het plaatsen van nieuwe meterkasten en aanpassen van oude meterkasten.
  • Het verzorgen van elektrische aanpassingen voor aanbouw en renovatie.
  • Het verzorgen van elektrische aanpassingen voor nieuwe keukens en badkamers.
  • Het verzorgen van geheel nieuwe installaties in nieuwe en oude huizen.

Patrick Gerits. Voor al uw Elektrische installaties

Lees meer

Niet èèn, maar Twee…Van Vegchel Tweewielers is al enkele jaren shirtsponsor van de jeugd en voegt daar vanaf nu een tweede team aan toe, namelijk het meidenteam B1 van FCV-Venlo.

Martin van Vegchel: ‘Toen ik van mijn vrouw Wilma hoorde dat het meidenteam nog op zoek was naar een shirtsponsor heb…

Lees meer

venloverbroedert

webshop

Instagram

Facebook

Hoofdsponsor

Shirtsponsor FCV-Venlo 1

voetbalshop fcv venlo

VVV Partnerclub


Login

.

BRILJANT SPONSOR

 

BRILJANT SPONSOR

venlogistics

BRILJANT SPONSOR

 

 

 


BRILJANT SPONSOR 


FCT logo mail 

BRILJANT SPONSOR PLUS


Logo Targos
BRILJANT SPONSOR

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

 

 

 

BRILJANT SPONSOR PLUS

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

BRILJANT SPONSOR PLUS

BRILJANT SPONSOR 

BRILJANT SPONSOR 
Subsponsor

BRILJANT SPONSOR PLUS


 

BRILJANT SPONSOR