Niet èèn, maar Twee…Van Vegchel Tweewielers is al enkele jaren shirtsponsor van de jeugd en voegt daar vanaf nu een tweede team aan toe, namelijk het meidenteam B1 van FCV-Venlo.

Martin van Vegchel: ‘Toen ik van mijn vrouw Wilma hoorde dat het meidenteam nog op zoek was naar een shirtsponsor heb ik een email gestuurd voor vrijblijvend wat informatie’Meteen daarop werd gereageerd door Jos Baggermans (voorzitter sponsorcommissie) en werd er een afspraak gemaakt voor een gesprek. In dat gesprek dat plaatvond in de fietsenwinkel bleek al snel dat er vanuit beide zijden veel enthousiasme is en de ondertekening van het sponsorcontract is vanaf nu dan ook een feit.

‘Ik vind het geweldig om te zien dat de leden van FCV-Venlo zo enthousiast met voetbal bezig te zijn’, aldus Martin van Vegchel. ‘ Zo ook mijn zoon Juup die al enkele jaren lid is van FCV-Venlo en dochter Aafke die recentelijk is gaan voetballen in het meidenteam B1. Omdat ikzelf al jaren vrijwilliger ben binnen Scouting, weet als geen ander dat onderlinge samenwerking in teamverband bijzonder goed is voor gezondheid en geest alsook voor de sociale ontwikkeling van de kinderen.’‘Wat ik zo waardeer aan deze vereniging is dat het allemaal zo familiair is; wellicht de sleutel van de succesformule van FCV-Venlo.  Je ervaart de wisselwerking tussen de leden, de trainers, het bestuur, maar vergeet ook niet de betrokkenheid van alle ouders.’   ‘Omdat ik zelf nogal druk ben met mijn bedrijf heb ik niet altijd de mogelijkheid om de wedstrijden van mijn kinderen bij te kunnen wonen. Ik hoop met deze sponsoring toch mijn steentje bij te kunnen dragen aan de vereniging.’

Van Vegchel Tweewielers is een familiebedrijf dat in het jaar 2014 alweer 80 jaar bestaat. We verkopen nieuwe en gebruikte fietsen van de bekende A-merken en hebben ons gespecialiseerd in kinderfietsen, lifestyle fietsen, stadsfietsen en natuurlijk de elektrische fietsen.  Naast de verkoop van onderdelen en accessoires in onze winkel, maar tegenwoordig ook online, hebben wij ook een werkplaats waar alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden met veel ervaring, maar bovenal veel liefde voor het vak, door ons zelf worden uitgevoerd. 

Van Vegchel Tweewielers is gevestigd aan de Straelseweg 204 in Venlo en is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 08:30-12:30 en van 13:00-18:00 uur. Zaterdags zijn wij geopend van 08:30-17:00 uur.

Tot ziens in onze winkel!

venloverbroedert

webshop

Instagram

Facebook

Hoofdsponsor

Shirtsponsor FCV-Venlo 1

voetbalshop fcv venlo

VVV Partnerclub


Login

.

BRILJANT SPONSOR

 

BRILJANT SPONSOR

venlogistics

BRILJANT SPONSOR

 

 

 


BRILJANT SPONSOR 


FCT logo mail 

BRILJANT SPONSOR PLUS


Logo Targos
BRILJANT SPONSOR

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

 

 

 

BRILJANT SPONSOR PLUS

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

BRILJANT SPONSOR PLUS

BRILJANT SPONSOR 

BRILJANT SPONSOR 
Subsponsor

BRILJANT SPONSOR PLUS


 

BRILJANT SPONSOR