Van Harte biedt kleinschalige dagopvang (KDV) voor 0-4 jarigen aan in Venlo, Steyl en Helden. Daarnaast verzorgen we buitenschoolse opvang (VSO, TSO en BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar in Venlo. Van Harte doet haar naam eer aan. Wij zorgen voor liefdevolle en professionele opvang. Er wordt gewerkt vanuit oprechte betrokkenheid en interesse voor kinderen en hun ouders. We hebben ruime openingstijden en zijn flexibel. We gaan uit van de behoeften en interesses van kinderen. Baby’s en dreumesen worden ontvangen in sfeervolle groepen. Ze worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en liefdevol verzorgd. 3 jarigen vormen een eigen groep en genieten van een peuterspeelzaalaanbod binnen de dagopvang. Voor de oudere kinderen bieden we buiten schooltijd een gevarieerd aanbod van sport, spel, creatieve- en kunstzinnige activiteiten. Kinderen en ouders voelen zich welkom. Kijk voor meer informatie op de website, www.vanharte-venlo.nl/venlo of bel met 077-351 2005.

Speelparadijs Ballorig Venlo 

Ballorig Venlo is een 4000m2 grote binnenspeeltuin voor kinderen van 0 t/m 13 jaar gelegen in ‘t Ven.
Je kunt er van alles beleven; van een klimvulkaan tot een voetbalkooi en van een heuse klimwand tot aan trampolines. Er is voldoende uitdaging voor de kinderen. Ook is er een aparte peuterhoek voor de allerkleinsten. Terwijl de kinderen spelen kunnen de volwassenen genieten van een kopje koffie met iets lekkers. Dankzij de uitgebreide horeca is een dagje Ballorig voor volwassenen ook aantrekkelijk. 
Ballorig Venlo is 7 dagen per week van 10.00 tot 19.00 geopend, met uitzondering van 1e kerstdag.
Kijk voor meer informatie op de website, www.ballorig.nl/venlo of bel met 077-351 36 30.

Fun Valley Maastricht
Ervaar het echte vakantiegevoel als je uit onze jaren 80 vliegveldterminal, die Cubaans aandoet, naar buiten stapt. Je bent zojuist aangekomen op je vakantiebestemming, je ruikt de zomerse lucht al en ziet vrolijke mensen die de dag van hun leven hebben. Bij Fun Valley ervaar je elke dag als een echte vakantiedag! Wat gaan we doen vandaag?
Fun Valley is een aantrekkelijk park van 230.000 m² voorzien van de beste faciliteiten en meest uiteenlopende en sensationele activiteiten. Het park kenmerkt zich door de unieke locatie met een schilderachtig uitzicht op slechts enkele kilometers van Maastricht. Gecombineerd met uitstekende horecagelegenheden en vriendelijk personeel ervaart men het echte vakantiegevoel tijdens een dagje uit. Door de talloze mogelijkheden aan arrangementen is Fun Valley tevens de ideale locatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, teambuilding, familiedag, bruiloft en elk ander event.

Kijk voor meer informatie op www.funvalleymaastricht.nl of bel 043 409 4441

venloverbroedert

webshop

Instagram

Facebook

Hoofdsponsor

Shirtsponsor FCV-Venlo 1

voetbalshop fcv venlo

VVV Partnerclub


Login

.

BRILJANT SPONSOR

 

BRILJANT SPONSOR

venlogistics

BRILJANT SPONSOR

 

 

 


BRILJANT SPONSOR 


FCT logo mail 

BRILJANT SPONSOR PLUS


Logo Targos
BRILJANT SPONSOR

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

 

 

 

BRILJANT SPONSOR PLUS

Subsponsor

BRILJANT SPONSOR

BRILJANT SPONSOR PLUS

BRILJANT SPONSOR 

BRILJANT SPONSOR 
Subsponsor

BRILJANT SPONSOR PLUS


 

BRILJANT SPONSOR