Clubkleding Voetbalshop

(Last Updated On: 5 juli 2021)
Zoals de meeste FCV’ers wel weten doen we al een aantal jaren zaken met Voetbalshop.nl voor onze clubkleding. Via de website kun je in onze eigen FCV webshop diverse FCV artikelen bestellen. Overigens zal deze webshop in de komende periode nog een metamorfose ondergaan, waardoor alles overzichtelijker wordt voor jullie. Daarnaast heeft Voetbalshop een afdeling klantenservice. Speciaal voor de teamkleding is er nu ook een nieuw emailadres voor vragen over de collectie en/of bestellingen namelijk teamwear@voetbalshop.nl.
Vrijwel iedereen weet ook dat FCV-Venlo voor alle teams de wedstrijdshirts beschikbaar stelt, veelal voorzien van een sponsorlogo. Hai van Rensen heeft contact met alle jeugdteams over de wedstrijdshirts en coördineert ook de uitgave en inname van de shirts aan respectievelijk het begin en einde van het voetbalseizoen. Voor vragen over shirtssponsoring en alle andere vormen van sponsoring kunnen jullie je overigens wenden tot het mailadres sponsorcommissie@fcv-venlo.nl.
Leden van FCV schaffen zelf de witte wedstrijdbroek met FCV-logo en groene wedstrijdsokken aan, eveneens uit de clubcollectie van Nike. Deze zijn doorgaans goed verkrijgbaar in de kantine waar deze week de voorraad weer is aangevuld.

Terug

X