“De lucht in met FCV en Kidzbase? Het kan…..”

(Last Updated On: 23 februari 2021)
Ongetwijfeld hebben jullie iets meegekregen van de FCV Kidzbase Vitality Challenge. FCV-ers lopen al vier weken massaal en succesvol voor verbinding, saamhorigheid en het goede doel. Met name voor dat laatste hebben we tot zondag 28-2 aanstaande om 12.00 uur een unieke veiling. Dat is ook de laatste dag van onze challenge.

Ga maar eens naar www.orbisauctions.com en check veilignummer 2122, de goede doelen veiling Kidzbase Vitality Challenge. Bied mee op het ludieke aanbod waaronder FCV hoodies, een vooralsnog unieke Kidzbase hoodie en bierpakketten. Maar ook op een middagje met de Kidzbase Landrover, een gesigneerd Giakoumakis VVV-shirt of een uurtje vliegen met Wings to Fly.

De volledige opbrengst gaat, net als alle sponsoring en donaties die we in de afgelopen weken ontvingen, volledig naar Kidzbase. Kijk ook eens op www.kidzbase.com om te zien hoe fantastisch zij zich inzetten voor kids die niet in hun eigen gezin kunnen opgroeien.
Ga naar de veilingsite, log je snel en eenvoudig in met je gegevens en bied (anoniem) mee of volg gewoon dit leuke initiatief. De veiling staat dit keer open voor iedereen dus maak familie, vrienden en kennissen er gerust op attent. Bij voorbaat dank aan Orbis Auctions voor de steun bij deze sportieve samenwerking en natuurlijk ook aan de sponsoren die dit met ons mogelijk maken.
Veel plezier en succes met de veiling en tot snel !💚

Terug

X