Drinken is niet alleen gezond, het maakt ook jongensdromen waar!

(Last Updated On: 21 oktober 2019)

Voor een goede balans tussen vochtinname en vochtverlies, is het belangrijk om goed te drinken. Fantastisch nieuws want dit legaliseert dat we met regelmaat het glas moeten heffen! Ook goed nieuws is dat het noodzakelijke vocht in een enorme diversiteit verkrijgbaar is bij de betere supermarkt, veelal verpakt in plastic of glas dat we na leging uiteraard ter recycling weer terugbezorgen bij die supermarkten. En precies daarmee zijn we belandt bij het mooiste gedeelte van dit bericht…

Een drietal Venlose supermarkten heeft namelijk gehoord van de voorgenomen deelname van FCV JO12.1 en JO13.1 aan de Bayern Trophy tijdens het Paasweekend in München:
https://www.facebook.com/440194619375492/posts/2460911023970498?sfns=mo.

Vijfentwintig grote kleine mannen met een groen FCV-hart, liefde voor het voetbalspel en veel kameraadschap onder elkaar. Om de Múnchen-droom voor al deze 25 toppers mogelijk te maken is er sponsorgeld nodig en ook u kunt meedoen! De supermarkten hebben namelijk aangeboden om alle gedoneerde statiegeldbonnetjes ter beschikking te stellen aan dé droom van deze 25 kameraden, waarvoor onze hartelijke dank!!

Dus: zorg goed voor uzelf en drink, heb plezier met elkaar en borrel ze, vier het leven én maak met al dat geproost 25 jongensdromen waar. In onderstaand schema kunt u zien waar u in welke maand uw statiegeldflessen kwijt kunt:

Oktober en november: AH Maagdenbergweg
December feestmaand AH XL
Januari 2020: Jumbo Vinckenhofstraat

PROOST!

Terug

X