FCV houdt leden in beweging met Vitality Challenge

(Last Updated On: 23 februari 2021)
Eerste weekend van de Kidzbase Vitality Challenge achter de rug!
Het eerste weekend van de Kidzbase Vitality Challenge zit er op! De app ontplofte zo ongeveer bij alle vragen om deel te mogen nemen en om scores door te geven. Ruim 80% van de deelnemers in onze app heeft afgelopen weekend ook daadwerkelijk een score neergezet en doorgegeven.

De resultaten van het eerste weekend liggen ver boven verwachting. Waar ons target op ongeveer 1100 kilometer lag voor het eerste weekend stond de teller zaterdagavond al op 999 kilometer. Gisterenavond sloten we af met 2️⃣2️⃣4️⃣5️⃣ kilometer op het scorebord. Dat is ongeveer van Venlo naar Marbella!
Omdat het eerste weekenddoel bereikt is en enkele eigen initiatieven opgestart zijn staan we nu op 583 euro! Dit is inclusief een bijdrage vanuit FCV zelf!💪🏻
De lijnen om je aan te melden zijn weer geopend. Dus doe je nog niet mee wacht niet langer en geef je alsnog op. Ook JO11 mag vanaf deze week wat ons betreft gewoon op eigen naam deelnemen!
Let op: donderdagavond 23:59 uur sluit de mogelijkheid tot inschrijven en is deelname aan deze Challenge niet meer mogelijk. Dus komende dagen kan iedereen nog aanschuiven. Maak iedereen enthousiast!
Daarna zullen we meer delen over de planning en targets van het volgende weekend! Deze zijn namelijk mede afhankelijk van het aantal (actieve) deelnemers.

Terug

X