FCV JO11-1 wint regicup!

(Last Updated On: 5 juli 2021)
FCV JO11-1 heeft na een zinderende wedstrijd tegen Maasbree de Regiocup gewonnen.
Onder toeziend oog van een groot publiek werd in een onderling duel tussen de nummers 1 en 2 – FCV had een iets beter doelsaldo bepaald wie van deze teams aanspraak mocht maken op deze felbegeerde titel.
Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, wat resulteerde een spannende pot. Na een 2-0 achterstand wisten de mannen zich op pure wilskracht terug in de wedstrijd te knokken. Eerst kopte Stijn snoeihard de 2-1 binnen en vlak voor het einde liet Merlijn de keeper kansloos met een schot in de korte hoek, 2-2.
Uiteindelijk moesten strafschoppen de beslissing brengen. Nik scoorde, en Jermaine pakte met een katachtige reflex de eerste strafschop van MVC. Stijn zocht het zijnetje, en ook de tweede Breedse strafschop ging erin. Dylano pakte de verantwoordelijkheid en legde de derde, en beslissende bal neer, om uiteindelijk een paar tellen later te scoren en zich te laten bedelven door de overige spelers.
Pure blijdschap en eenmaal op lucht gekomen volgde een ereronde langs alle ouders en aanwezigen. Vol trots namen ze het massale applaus on ontvangst en was Maasbree voor even groen wit. Gefeliciteerd mannen!

Terug

X