FCV naar Herungerberg?

(Last Updated On: 12 november 2019)

Sportpark Herungerberg is een prima locatie voor FCV-Venlo’, aldus de gemeente Venlo. Vinden wij dat ook ? Dat is de vraag die o.a. centraal staat op onze algemene ledenvergadering aanstaande vrijdag…Hoewel er inhoudelijk voor FCV niet zo heel veel meer bekend is dan een jaar geleden hebben we dit punt, van groot belang voor de club en haar leden, wederom nadrukkelijk op de agenda gezet. Uiteraard mogen we daar nu ook al best iets van vinden. Afgaande op de berichten in de Limburger de laatste weken mogen we ervan uitgaan dat de gemeente op dit onderdeel in de komende periode zal doorpakken. Dat blijkt onder andere uit de recente reservering van een bijdrage voor de hockeyclubs die hun fusie verder gaan vormgeven. Dat betekent ook dus ook voor ons dat we als club steeds nadrukkelijker op zoek zullen gaan naar voor- en nadelen en hoe dit leeft binnen de club.

Heb je vooraf al vragen of wil je persoonlijk reageren, stuur gerust een mail naar voorzitter@fcv-venlo.nl. Je kunt onze bestuursleden uiteraard ook altijd aanspreken.

Dus… we zien jullie graag op de Ledenvergadering komende vrijdag 15-11 !!! De uitnodiging en onze agena vind je terug op onze mediakanalen. Tot dan!

Terug

X