FCV ONLINE PUBQUIZ (18+) – VRIJDAG 13 november

(Last Updated On: 3 november 2020)
Als jij niet naar FCV kunt komen, komt FCV naar jou! Uiteraard wél op een verantwoordelijke manier, in de vorm van een nieuwe thuisquiz. Als FCV-lid (18+) kun jij je opgeven in teams van maximaal 4 personen.
Hoe gaat het in zijn werk?
1. De aanvoerder van het team stuurt een mail naar koenverheijen3@hotmail.com met daarin vermeld de teamnaam, de teamleden en het telefoonnummer van de aanvoerder. Het inschrijfgeld voor de quiz bedraagt €2.- per team. Wij zouden FCV niet zijn als er niet aan een natje én een droogje werd gedacht. Voor €9.- per teamlid kan er een speciaal bierpakket worden besteld dat beschikbaar wordt gesteld door onze sponsor Brouwersplaats. Het pakket bestaat uit 3 overheerlijke speciaal biertjes.
Voor € 8,- per teamlid kan er een snack pakket worden besteld dat beschikbaar is gesteld door onze sponsor Juul van Feestzaal ‘t Ven. Dat bestaat uit heerlijke kaasjes, worstjes etc. We sturen je een tikkie. Wanneer deze betaald is, is jouw team officieel aangemeld voor de quiz.
2. De quiz is live te volgen via de FCV Facebook-pagina. Na iedere ronde krijg je 1 minuut de tijd om een foto van je antwoorden te sturen naar onze wedstrijdsecretarissen. We laten ieder team weten naar welk telefoonnummer de antwoorden mogen worden verstuurd. Je hebt dus een internetverbinding, telefoon met whatsapp, laptop (o.i.d.), pen en papier nodig.
3. De FCV Thuisquiz start om 20.00 uur.
Jij wilt je natuurlijk opgeven! Hoe doe je dat?
Stuur voor 10 november een mail naar koenverheijen3@hotmail.com waarin je vermeldt:
1: teamnaam
2: Telefoonnummer van de aanvoerder (naar dit nummer wordt het tikkie verstuurd, vanaf dit nummer worden de antwoorden naar onze wedstrijdsecretarissen gestuurd).
3: Hoeveel speciaal bierpakketten / snack pakketten wil je? De speciaal bierpakketten kosten 9.- voor 3 overheerlijke speciaalbieren. Snack pakketten kosten €8,- per persoon!
PRIJZEN? NATUURLIJK!!
1e prijs: 50 euro
2e prijs: 30 euro
3e prijs: 20 euro
Het team met de meeste aanmeldingen wint een teamsnack en 1 meter bier.

Terug

X