Het zit erop…

(Last Updated On: 24 juni 2024)

Inmiddels zijn we echt aan het eind van deze voetbaljaargang. De seizoensafsluiting van vorige maand hebben we wellicht nog vers in het geheugen, hoewel voor deze of gene mogelijk niet alle herinneringen even helder zijn. Het was een drukte van jewelste en alle teams waren ruim vertegenwoordigd. De sfeer was ongekend, mede door de ongelofelijke voorbereiding en inzet van onze commissieleden en kantinecrew, waarvoor uiteraard hartelijk dank.

En dan op zondag de, wellicht inmiddels wel traditionele, inbreng van Alwin’s Shotjesbar, waar het rad en de krokodil weer overuren draaide. Vaste prik ook weer de aanwezigheid op zaterdag en zondag van Peter namens Cafetaria van Lier in combinatie met Brendon’s Friet. Hun geweldige steun aan onze club, met door henzelf deels gesponsorde frites en snacks die ze ook nog zelf en altijd goedlachs voor ons komen bakken, is nog altijd zeer welkom en eigenlijk niet meer weg te denken.

De muzikale omlijsting was weer uiterst gevarieerd met diverse artiesten die het kennelijk toch iedere keer weer plezier doet om juist bij en met FCV een feestje te bouwen…Fantastisch !

Een week later stelde ons eerste elftal met haar 3e overwinning op rij ook nog het verblijf in de 3e klasse veilig. Zonder de prestaties van wie dan ook binnen de club tekort te doen, was dat een mooi slotakkoord.

Het allerlaatste woord was aan de jeugd. Snel nog wat trainingen en partijtjes met het oog op het nieuwe seizoen. En dan nog de traditionele zomertoernooien, met vooral ook onze eigen jeugdtoernooien op 15 en 16 juni. De regendruppels konden de voetballende jongens en meiden uiteraard niet deren en er werd volop gestreden voor een laatste prijs van het seizoen. Voldaan sloot men ook nu weer aan in de lange rijen voor de friteswagen van Cafetaria van Lier, waarvoor wederom hartelijk dank.

Sinds afgelopen week is het sportpark dan ook echt gesloten. Uiteraard is het FPC beschikbaar voor partijtjes gedurende de vakantie, al vragen we iedereen daar wel rekening te houden met de buitenactiviteiten van de buitenschoolse opvang als daarom gevraagd wordt. Verder spreken we wat ons betreft af dat we daar onze eigen rommel opruimen om het voor iedereen netjes te houden. Het is tot nader bericht NIET TOEGESTAAN om gebruik te maken van kleedlokalen en van de natuurgrasvelden. Die laatste ondergaan het grote zomeronderhoud zodat ze er straks bij de start van het nieuwe seizoen weer netjes bij liggen.

Veel plezier allemaal met het lopende EK, fijne vakantie en tot FCV !

 

Terug

X