Inschrijving FCV-kamp is geopend

(Last Updated On: 30 januari 2019)

Beste FCV-Venlo leden,

Van vrijdagmiddag 14 Juni t/m zondagmiddag 16 Juni 2019 zijn we weer te gast bij de Hoof in Someren voor ons 25ste jaar jeugdsportkamp.

Kinderen vanaf 6 jaar t/m 15 jaar en alle meiden t/m MO-17 mogen zich opgeven. Meld je snel aan door ons digitaal aanmeldformulier in te vullen via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsu30sYMGUo3pVkgvzWF2CQwq5KLB1R65FejCa8p_MqWcOoQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Aanmelden kan tot 21 april.

De kosten voor deelname zijn zoals vorig jaar vastgesteld op € 39,00 per persoon. Dit bedrag geldt voor zowel de jeugdspelers als begeleiders. U kunt het bedrag overmaken voor 21 april 2019 naar rekeningnummer:

NL45RABO 0107715902
t.n.v. FCV Jeugdsportkamp
o.v.v.  Voor- en achternaam + team

Niet tijdig betaald is ook niet mee, contante betaling wordt niet geaccepteerd.

Ouders let op:   

Kinderen van 6 jaar mogen alleen mee op kamp onder begeleiding van vader of moeder.

Je wordt als ouder ingedeeld in een passende taak, dit kan zijn als begeleider van een team of bijvoorbeeld als onderdeel van de keukenstaf. Trainers of leiders van FCV-Venlo (vanaf 16 jaar) mogen mee als begeleider op het Jeugd-sportkamp mits ze zich op een of andere manier, positief inzetten voor de Jeugd van FCV-Venlo (dit ter beoordeling door de kampstaf).

Geef jij je op als begeleider, dan wordt van je verwacht dat je het gehele kamp aanwezig bent, je slaapt dus niet thuis en bent overdag ook niet weg, maar blijft het hele weekend bij de groep waar je bent ingedeeld. Verdere info is te vinden in ons handboek begeleider.

Uiteraard hebben ouders van kinderen die meegaan, voorrang op begeleiders die zonder kinderen meegaan.

Met sportieve groet,

Namens FCV-kampstaf

Marc Slaats

 

Terug

X