InVenlo.nl nieuwe bordsponsor!

(Last Updated On: 25 november 2021)
Wij zijn verheugd mede te mogen delen dat we InVenlo.nl binnen hebben mogen halen als nieuwe bordsponsor! InVenlo.nl is een bestelplatform waar je restauratief eten gemakkelijk kunt bestellen mét een fantastische service tot aan je deur. Wij brengen de Venlose horeca bij de Venlonaar thuis of op het werk.

In plaats van alleen ‘een vette bek’ kun je bij InVenlo juist eten bestellen van je favoriete Venlose restaurant. Onze zelf opgeleide bezorgers gaan per E-Bike de stad rond om de gerechten van de lokale restaurants te bezorgen bij diegenen die geen tijd of zin hebben om te koken, maar wel een écht lekkere maaltijd willen eten.
Werken met lokaal talent staat bij InVenlo en FCV hoog in het vaandel. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe helden of heldinnen van 16 jaar of ouder die bij ons willen komen werken. Voor ieder lid van FCV die bij InVenlo komt werken gaat er €50,- naar de club. Zo verdien je zelf geld, de club verdient geld én je krijgt nog fittere benen. Win-win-win situatie dus! InVenlo.nl

Terug

X