John Verstappen scoort 1e goal voor FCV 7…

(Last Updated On: 2 september 2019)

John Verstappen, voormalig jeugdspeler van FCV, is nog maar net aan de selectie van FCV 7 toegevoegd of hij heeft zijn eerste treffer er al in liggen. Is dat zo bijzonder dan ?  Dat weten we nog niet, maar het zou zomaar kunnen… FCV 7 is namelijk een nieuw team dat vrijwel volledig uit nieuwe leden bestaat, waarvan sommigen nu pas starten met hun voetbalcarrière. Geen idee nog dus hoever de ambities reiken van deze jonge Venlose vriendengroep. Wat we wel weten is dat deze sympathieke mannen verheugd zijn om hun voetbaldromen, die ze als vriendengroep al een tijdje hadden, eindelijk te laten uitkomen. Afgelopen vrijdag hebben ze bovendien al laten zien dat ze ook de weg naar onze kantine uitstekend weten te vinden en ook een nieuwe shirtsponsor is inmiddels bij de club aangedragen.

Overigens heeft het doelpunt van John nog niet tot een resultaat geleid. De eerste officiële wedstrijd uit tegen GFC ’33 4 werd uiteindelijk wat geflatteerd met 4-1 verloren, maar dat mag de pret voorlopig niet drukken. Volgende week zondag vanaf 12.00 uur volgt voor de mannen van speler/trainers Giel Hofstee en Bram Vrijdag het debuut op ons eigen sportpark tegen IVO 6.

Dat belooft dus veel goeds voor team en club en FCV heet jullie dan ook nogmaals van harte welkom binnen onze groen-witte voetbalfamilie. Heel veel succes en vooral voetbalplezier, ook tijdens de spreekwoordelijke 3e helft. TOT FCV !

Terug

X