Joris van Veggel winnaar Bert Riether Memorial…

(Last Updated On: 27 mei 2019)

Veel lovende woorden dit jaar voor de selectiespelers van FCV bij de jaarlijkse uitreiking van de Bert Riether Memorial. Dat is niet vreemd als je het overtuigende kampioenschap van het 1e elftal ziet en ook de prestatie van FCV 2 was in een lastig jaar prima te noemen. Veel spelers hebben zich van hun beste kant laten zien en de staf heeft ongetwijfeld hoofdbrekens gehad bij de nominaties. Uiteindelijk was het ‘net niet’ voor Funs van Rensen, de jonge krachtpatser die inmiddels een terechte vaste waarde is bij FCV 1, waar hij in de verdediging op alle plaatsen inzetbaar is. Mede verantwoordelijk voor het zeer lage aantal tegendoelpunten en met zijn vele rushes een nuttige aanvulling op de aanvallende intenties van de ploeg.

Ook ‘net niet’ was het voor good-old John Verstappen. De voetbalgekke 40-plusser is nog wekelijks een zeer belangrijke sterkhouder van ons 2e elftal. Hij wordt nog altijd geprezen voor zijn mentaliteit. Uitstekend teamplayer en verlengstuk van de staf in het veld.

‘Net wel’ was het dit jaar dus voor Joris van Veggel. De technisch zeer vaardige aanvallende middenvelder is zeer belangrijk voor ons aanvalsspel. Waarschijnlijk op technisch gebied één van de meest balvaardige spelers uit onze historie. Een echte winnaar, bijgelovig ook en als het even niet loopt ook weleens wat chagrijnig. Met inzet, humor en aanwezigheid tijdens de 3e helft wordt dat steeds weer perfect gecompenseerd, oftewel Joris heeft een zeer grote bijdrage geleverd aan de uitstekende sfeer en prestaties dit seizoen en mag daarom een jaar lang de bijbehorende bokaal koesteren. Van harte mannen en tot FCV !

Terug

X