Kidzbase Vitality Challenge officieel van start

(Last Updated On: 31 januari 2021)
Met het hijsen van de Kidzbase vlag bij de entree van ons sportpark is de Kidzbase Vitality Challenge officieel van start gegaan.

Deze handeling, zaterdagochtend om 8.30 uur, werd verricht door Martin Frankort namens Kidzbase en Tijn Somers (JO13-1) namens FCV-Venlo. Vrij snel daarna ontplofte de Kidzbase Vitality app met wandel, ren, fiets en mountainbike resultaten van de 120 deelnemers… Vijf weekenden lang gaan zij hun best doen om zoveel mogelijk kilometers te maken voor het goede doel. Zondagavond zal duidelijk worden of de kilometer target van het eerste weekend, 1.100 km, ook wordt gehaald. Vanaf maandag 1 februari is het voor FCV-leden of hun familieleden weer mogelijk om alsnog deel te nemen. Meld je aan door een app te sturen naar Pascal Somers (06-20502909) of Bert Vercoulen (06-52401912). Kun of wil je niet meelopen maar wil je de actie wel ondersteunen meld je dan ook gerust bij Pascal of Bert. Wat zou het mooi zijn als we naar 200 deelnemers …….😇
Het enthousiasme om er SAMEN iets moois van te maken spat er aan alle kanten vanaf. Prachtig om te zien hoe de actie leeft binnen alle geledingen van de vereniging. We houden jullie via onze online en social media kanalen op de hoogte.

Terug

X