Logistic Force Venlo trotse sponsor FCV-Venlo

(Last Updated On: 29 oktober 2018)

De unieke kracht van Logistic Force. Logistic Force is gespecialiseerd in het uitzenden en opleiden van personeel in de sector transport en logistiek en investeert in werving, selectie én begeleiding van potentiële werknemers. 
Logistic Force biedt een totaaloplossing in de breedste zin van het woord. De organisatie biedt een brede mix van flexibele arbeid, maar verzorgt met haar eigen Logistic Force Academy ook diverse opleidingen gerelateerd aan de transport en logistiek. ADR, Hef- en reachtruck, Code 95, VCA, Bedrijfshulpverlening en rijopleidingen C en CE zijn diverse opleidingen waarmee Logistic Force zowel haar eigen medewerkers opleidt en bijschoolt als medewerkers van relaties. Buiten Logistic Force Academy heeft Logistic Force een eigen Payroll en Recruitment afdeling. Door deze ontwikkeling is Logistic Force uitgegroeid tot een totaalaanbieder van een breed pakket HR-oplossingen.

Bart Derkx: “Wij willen richting geven aan de toenemende behoefte aan flexibiliteit en ontwikkeling van medewerkers om ook in de toekomst de sector van voldoende gemotiveerde medewerkers te kunnen voorzien. Vanuit de overtuiging “Delen is vermenigvuldigen” voegen wij waarde toe aan onze medewerkers, klanten en aan de maatschappij als geheel.”

www.logisticforce.nl

Terug

X