QUIN LENDERS VERTREKT NAAR AMERIKA!

(Last Updated On: 12 juli 2022)
Quin begon op 4-jarige leeftijd met voetballen bij FCV-Venlo. Hier heeft hij altijd in het hoogste team van zijn leeftijdscategorie gespeeld en nam hij deel aan de hoogste regionale jeugdcompetities van Nederland. Meerdere keren werd Quin benoemd tot aanvoerder van het team, waaronder bij zijn huidige team U19-1. Toen de 19-jarige verdediger 15 jaar was maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van de club. Elk weekend strijdt Quin voor de punten in zowel de jeugd-, als de seniorencompetitie. Afgelopen jaar was hij met zijn team leidend voor het kampioenschap, maar helaas werd dat seizoen beëindigd door Covid-19.
Komende zomer is het tijd voor Quin om een nieuwe stap te maken. Hij heeft met een aantal scholen gesproken en deelgenomen aan de KingsTalent Showcase. Tijdens de showcase viel hij op doordat hij erg sterk is in de lucht. De head coach van de Union Bulldogs heeft er alles aan gedaan om Quin binnen te halen, en dat is hem gelukt!
Het men’s soccer team van de Union Bulldogs staat onder leiding van head coach Matt Brown. Matt Brown komt oorspronkelijk uit Southampton in Engeland. Hij heeft op de jeugdacademy van Southampton FC samen gevoetbald met Gareth Bale, Theo Walcott en Adam Lallang. Hij speelde 9 jaar op semi-professioneel niveau in Engeland, vertegenwoordigde vijf teams en speelde meer dan 300 wedstrijden. Na twee jaar assistent-coach en een jaar interim head-coach te zijn geweest bij Bucknell University is hij in februari 2022 begonnen als head coach van de Union Bulldogs. Het men’s soccer team komt uit in de Liberty League.
Namens FCV-Venlo wensen we @quinlenders heel veel succes bij zijn avontuur in Amerika!! ⚽️💚

Terug

X