Roland Heger ook volgend seizoen trainer bij FCV-Venlo…

(Last Updated On: 1 januari 2021)
FCV-Venlo en hoofdtrainer Roland Heger hebben hun overeenkomst wederom met een jaar verlengd. De Venlose oefenmeester begint volgend seizoen aan zijn 6e voetbaljaargang bij onze club, waarmee de eerder uitgesproken intentie om langer samen te werken is onderstreept. De motivatie om bij FCV aan de slag te blijven is net als het vertrouwen van de achterban onverminderd groot. Beide partijen zijn zeer verheugd ook voor het seizoen 2021-2022, hopelijk weer een voetbaljaargang zoals gebruikelijk, samen te mogen werken.
Net zo verheugd is FCV-Venlo dat de overeenkomst met trainer-coach Koen Verheijen van het 2e elftal eveneens met een jaar is verlengd. Clubman Verheijen heeft zich als jonge trainer op prima wijze gemanifesteerd en de samenwerking met hoofdtrainer Heger, de overige stafleden en de spelersgroep wordt door iedereen als bijzonder plezierig ervaren.
Namens de hele club gefeliciteerd en veel succes heren met de eventuele voortzetting van het lopende seizoen en uiteraard ook alvast voor het nieuwe voetbaljaar.

Terug

X