Tuincentrum Leurs nieuwe shirtsponsor JO15-1

(Last Updated On: 27 augustus 2020)

Met trots mogen wij vermelden dat wij “dorpsgenoot” Tuincentrum Leurs voor de komende drie seizoenen hebben weten vast te leggen als shirtsponsor voor onze JO15-1.

Tuincentrum Leurs

Een tuincentrum met een familiegevoel voor een heerlijk dagje uit waar geluksmomentjes worden gecreëerd en gastbeleving hoog in het vaandel staat. Tuincentrum Leurs in Venlo heeft alles in huis om jouw plekje van binnen en van buiten elk seizoen weer gezellig te maken.

In het tuincentrum vind je een uitgebreide keuze aan tuin- en interieurmeubels, barbecues, tuin- en kamerplanten, woonaccessoires en nog veel meer. Er zijn drie horecapunten waar gasten terecht kunnen voor een heerlijke kop koffie, een goede maaltijd, of een lekker ontbijt.

Vanaf oktober is er ieder jaar een spectaculaire kerstshow vol inspiratie en de nieuwste kersttrends en zijn we vijf avonden per week geopend tot 21.00 uur. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in ons vaandel met aandacht voor natuur, mens en dier.

Wij zijn trots op ons team dat uit 300 collega’s bestaat die met veel enthousiasme en vakkundigheid onze gasten helpen. Op jaarbasis bezoeken 1,2 miljoen mensen in een straal van 200 km ons tuincentrum, we zijn inmiddels een toeristische attractie

Met vriendelijke groet,

Marion Janssen

 

Op bovenstaande foto ondertekening van het sponsorcontract door Peggy Leurs

Terug

X