(Voetbal)vakantie…

(Last Updated On: 5 juli 2021)

Met nog een laatste wedstrijd voor enkele jeugdteams afgelopen week is het seizoen nu dan echt teneinde. Corona heeft nadrukkelijk zijn schaduw geworpen over de afgelopen voetbaljaargang. Mede dankzij de inzet van veel vrijwilligers hebben we er nog het maximale getracht uit te halen en gelukkig heeft een groot aantal teams nog een paar keer aan het ‘echte werk’ geroken in de RegioCup. Dankjewel aan iedereen die hier mee vorm aan heeft gegeven.

Achter de schermen is een deel van de vrijwilligers nog druk met de planning voor het nieuwe seizoen. Daar gaat zeker nog wel wat werk in zitten, maar laten we in ieder geval hopen dat die inzet weer een keer wordt beloond met een ‘normaal’ competitieverloop.

Dat nieuwe seizoen starten we straks in ieder geval met een vergelijkbaar aantal teams bij de jeugd als dit seizoen. Voor de zondag is er een logistieke uitdaging met 2 teams extra en ook op vrijdagavond bij de seniorentraining en een enkele keer de vrijdagavondcompetitie wordt het passen en meten. Het is goed om te constateren dat er veel begrip is bij de teams en ook de wil om samen te werken is onverminderd groot. Dat geeft veel vertrouwen om er weer een mooi FCV-voetbaljaar van te maken met z’n allen.

In de loop van augustus zal de eerste bal dus weer gaan rollen, om begin september helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Hou de socials in de gaten hoe die start er straks uit gaat zien en zorg dat je erbij bent. Geniet allemaal van een hopelijk mooie vakantie, blijf gezond en tot FCV !

Terug

X