Vrijwilligersbijeenkomst 19 januari 2019

(Last Updated On: 19 november 2018)

Beste Vrijwilligers van FCV-Venlo,

Om onze dank uit te spreken naar ALLE vrijwilligers die op welke wijze dan ook een bijdrage leveren aan het succes van onze vereniging organiseren we elk jaar een vrijwilligersbijeenkomst. Bij deze wil het bestuur jou en je partner uitnodigen voor DE vrijwilligersactiviteit van het seizoen 2018-2019 en wel op zaterdag 19 januari 2019. We noemen het bewust activiteit omdat naast het gebruikelijke natje en droogje ook “actie” wordt gevraagd.Kledingadvies is dan ook vrijetijdskleding met een paar lekkere loopschoenen. We zullen de omgeving van ons sportpark verkennen waarbij overtredingen van de spelregels op een passende wijze zullen worden bestraft…

Wij verwelkomen jullie graag vanaf 19.00 uur in de kantine voor een opwarmertje in de vorm van een kop soep waarna we vanaf 20.00 uur de verkenning in gang zetten.

Rond de klok van 22.30 uur is iedereen weer terug op het sportpark en zal Friture de Prins de magen vullen.

Aansluitend is er ruim de tijd om na te praten over alle spannende ervaringen en komen ALLE consumpties voor rekening van de club.

Voor ouderen of vrijwilligers die slecht ter been zijn zorgen we voor een aangepast programma.Aanmelden kan door een mail of APP te sturen naar secretaris@fcv-venlo.nl of 06-22513142.We hopen jullie allemaal te mogen begroeten !

Namens Bestuur FCV-Venlo

Bert Vercoulen – 06-36312583

Terug

X