Week 3 Kidzbase Vitality Challenge

(Last Updated On: 23 februari 2021)
De sneeuw en vorst van afgelopen weekend hebben ons niet weerhouden om toch flink wat kilometers samen af te leggen. Ook de tussenstop bij Brouwersplaats werd zeer goed bezocht. Totaal staan we nu op 7️⃣0️⃣6️⃣7️⃣ kilometer. Een toename van 2717 kilometer in week 3!

Met deze megaprestatie zijn we aanbeland in Iraklion, hoofstad van Kreta, maar vooral de geboorteplaats van het grootste Venlose voetbalfenomeen van dit moment, Giorgos Giakoumakis. Vanwege de voorbereiding op de kwartfinalebekerwedstrijd NEC-VVV troffen we hem niet thuis aan, maar krijgen we via ploeggenoot Christian Kum een vriendelijke boodschap en een door Giakoumakis gesigneerd shirt aangeboden om te veilen voor het goede doel…hoe tof is dat ? Wordt vervolgd !
Onze pot voor Kidzbase is ook weer goed gevuld! In totaal zit er nu al € 2.083,15 in! Dit met dank aan stammtisch Jecke Ecke, onze collectebus en diverse giften!
Omdat we vele kilometers Joeksig hebben kunnen verdubbelen hebben we dat ook met de prijzen gedaan De prijswinnaars van week 3 zijn:
Het waanzinnige Kidzbase FCV shirt gaat dit keer naar :
1. Imke van Baal
2. Sem Huizinga
3. Mischa van den Berg
Geef je gewenste maat door via voorzitter@fcv-venlo.nl !
De Griekse bonusprijs voor deze week, in samenwerking aangeboden met Grieks restaurant Kreta, is een bon voor een Giakoumakisschotel voor 2 personen. Bestellen en afhalen kan bij restaurant Kreta op de Begijnengang in Venlo. De tegoedbon krijgen jullie van René Stoter. De winnaars zijn:
1. Roy Pollux
2. Jean van Wylick
3. Hans Theelen
Top weer hoe enthousiast we allemaal onze bijdrage weer hebben geleverd. Volg de berichten richting het weekend over onze nieuwe targets. Het wordt nog mooier weer… Tot snel, tot FCV !💚
René, Bert en Pascal

Terug

X