Hoofdsponsor

Garage Vullings Venlo  is een universeel garagebedrijf, dat haar diensten verleent op het gebied van reparaties, onderhoud, APK-keuringen en roetmetingen, schadeafhandelingen, inbouw van alarmsystemen, etc. van alle merken personen- en bedrijfsauto’s.
Ook verzorgen wij reparaties van navigatiesystemen, boordcomputers en airco’s. Indien gewenst hebben wij gedurende de reparatie van uw voertuig vervangend vervoer ter beschikking. Wij verkopen zomer- en winterbanden tegen concurrerende prijzen. Tevens kunt u uw banden die u niet gebruikt verzekerd opslaan in ons ‘’bandenhotel’’. Dringende andere reparaties aan uw voertuig kunnen meestal op de dag zelf verricht worden, anders binnen 2 tot 3 werkdagen.
Met een grote vaste klantenkring, bestaande uit bedrijven en particulieren uit Venlo en wijde omgeving behoren wij tot een van de grootste universele garages binnen Venlo. Wij zijn werkzaam met een team van vier vakbekwame automonteurs.
Wij zijn aangesloten bij Autovakmeester, met een rijke geschiedenis onder de naam AD Autobedrijf. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.
Alle AD Autobedrijven in Nederland zijn aangesloten bij de BOVAG. Het AD Autobedrijf biedt gedegen onderhoud door ervaren en gemotiveerde monteurs. Onze monteurs zijn perfect op de hoogte van alle technische ontwikkelingen. Bovendien zijn de door ons gebruikte onderdelen gelijkwaardig aan onderdelen van de fabrikant.

Verder beschikken we over een geheel eigen autoruitenservice.
Autoruitschades worden direct met de verzekeraars afgehandeld en er wordt altijd het laagste risico toegepast, dat op de groene kaart vermeld staat. In veel gevallen worden autoruitreparaties gratis uitgevoerd. Deze reparaties gebeuren altijd op afspraak.

Wij zijn aangesloten bij Kentekenloket voor de tenaamstelling van voertuigen.

Ook verkopen wij elektrische scooters, milieuvriendelijk en prijsbewust. Deze zijn leverbaar als brom- of snorscooter.

Autovakmeester Vullings Venlo
Ferdinand Bolstraat 10
5914 XN Venlo
Tel: 077-3515637
Mob: 06-53402299
info@vullingsvenlo.nl

www.vullingsvenlo.nl

 

X